04 / 05 / 2024

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında misafirhane açıldı

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında misafirhane açıldı

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

Nevşehir Hacıbektaş'a sahra cemevi inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilen Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Etkinliklerine katılanların ihtiyaçları için "sahra cemevi" yaptıracağı bildirildi.

Eskişehir Bektaşpınar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi görev ve sorumlulukları çerçevesinde kırsal kesimde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Bektaşpınar Mahallesi’nde çalışmalarına hız verdi.

13 Alevi derneği kapatıldı!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası 113 Alevi derneğinin kapatılmasını Eskişehir Hacı Bektaş Veli Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kamer Ali Durur ve Cemevi Dedesi Seyit İbrahim Erenler değerlendirdi. İşte o haber

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda misafirhane açıldı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

Nevşehir Hacıbektaş'ta 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Hacıbektaş ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 47 bin 50 TL olarak belirlendi.

Hacıbektaş'ta icradan 958 bin 920 TL'ye satılık bina!

Hacıbektaş İcra Dairesi; Nevşehir Hacıbektaş, Bala Mahallesi, Hanbağı Mevkii'nde yer alan tarla ve binayı 3 Kasım 2014 günü saat 14:00 - 14:05 arasında satışa çıkarıyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu protokolü imzalandı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Nevşehir Üniversitesi'nin adı Hacı Bektaş-ı Veli olarak değiştirildi!

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketi kapsamında Nevşehir Üniversitesi'nin adı Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi olarak değiştirildi. Yine paket doğrultusunda Romanların barınmaları için de TOKİ tarafından inşa edilen binalar tamamlanacak..

Eskişehir Tepebaşı ve Odunpazarı'nda 8 mahalle riskli!

17/05/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanunla Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Mustafa Kemal Paşa, İhsaniye, Hacıalibey, Yeni, Işıklar ve Mamure ile Odunpazarı İlçesi, Deliklitaş ve Kurtuluş mahalleleri riskli kabul edildi.

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında misafirhane açıldı Haberi

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında misafirhane açıldı

Açılışa, Vakıf Başkanı İsmail Kılıç, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve merhum Nihat Şahin’in yakınlarının yanı sıra Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı üyeleri de katıldı. Açılışın ardından Eskişehir Hacı Bektaş Veli Vakfının, vakıf senedinde değişiklik yapmak amacı ile Genel Kurul toplantısı...