10 / 05 / 2024

Eskişehir Hafif Raylı Sistem

Eskişehir Hafif Raylı Sistem

Akdeniz Güvenlik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Akdeniz Güvenlik ile anlaştı. 1 yıllık 5.593.750 TL tutarlı sözleşme bugün imzalandı...

Diyarbakır Hafif Raylı Sistem Projesi 2023'te hizmete açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hafif raylı sistem projesini 2023 yılında hizmete açacak. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem hattının ihalesi Haziran'da!

Emek-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı projesinin ihalesinin Haziran ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Ekrem Yüce'den Sakarya'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Şartlar oluşursa hafif raylı sistemleri Sakarya’yla buluşturmaya hazırız” dedi.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan Başkent'e hafif raylı sistem sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada "Ankara'da ilk yapacağımız işlerden birisi hafif raylı sistemin bir ucunun Yenikent'e, diğer ucunun Elmadağ'a kadar getirilmesi olacaktır" dedi.

Şanlıurfa'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Hafif Raylı Ulaşım Projesi için EurAsia Strategies ve Çin Firması CAMC Mühendislik yetkilileri ile görüştü.

Mersin'e Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16,24 kilometre uzunluğuna sahip Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı projesi için düğmeye bastı..

Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ulaşım projeleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Hafif Raylı Sistem Projesi’nin 2017 sonu itibariyle tamamlanmış olacağını söyledi.

Balıkesir'e hafif raylı sistem müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Ayşebacı’dan Lojistik Köye kadar uzanan hatta 12 istasyonlu Hafif Raylı Sistem hattı için ilk adımın atıldığını söyledi.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde hafif raylı sistem toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılacak olan hafif raylı sistem A’den Z’ye masaya yatırıldı.

Trabzon Büyükşehir'den raylı sistem için dev adım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hafif raylı sistem için 2017 yılı bütçesinde 252 milyon TL ödenek ayırmayı planladıklarını bildirdi.

Eskişehir URAYSİM inşaatı başladı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yürütülen ve "Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi" kapsamında Eskişehir'in Alpu ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi'nin (URAYSİM) inşaatı başladı.

Eskişehir Hafif Raylı Sistem Haberi

Eskişehir Hafif Raylı Sistem

Akdeniz Güvenlik tarafından yapılan açıklama şöyle;


11.09.2013 tarihi itibariyle kamuoyu ile paylaştığımız Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi Kentaş Ltd. Şti.Espaş A.Ş Ortaklığı (Estram) Özel Koruma ve Güvenlik Hizmeti Alımı işinin (1 yıllık)  5.593.750 TL tutarlı sözleşmesi bugün itibariyle imzalanmıştır.

Kamuoyuna arz...