21 / 05 / 2024

Eskişehir Han açıldı mı

Eskişehir Han açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Davut Paşa tarafından 1517 yılında yaptırılan, zaman içinde yangınlar ve çöküntüler geçiren Eskişehir Han’ı, 5 asır sonra yeniden Bursa’ya kazandırdı.

214 devlet hastanesi yapılabilecek 188.7 milyar TL ile 18 şehir hastanesi yapıldı!

Toplamda 214 devlet hastanesi inşa edilebilecek 188.7 milyar TL'lik kaynak ile sadece 18 şehir hastanesi açıldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Sylvana İstanbul’un ikinci satış ofisi Bahçeşehir’de açıldı!

Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesinin 2. satış ofisi Bahçeşehir'de açıldı.

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir’de açıldı. Eska Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 milyon TL bedelle Mihraç Çetin tarafından açıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Eskişehir Han açıldı mı Haberi

Eskişehir Han açıldı mı

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’, Bursa’da bambaşka bir coşkuya da imzasını attı. Tarihi ve miras çalışmaları ile Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Eskişehir Han, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılımıyla yepyeni yüzüyle hizmete açıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da altın dönemin yaşandığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın örnek bir dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyor, gece gündüz demeden hizmete devam ediyoruz. Tüm kültürel değerleriyle UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren Bursa’da, kentin her zaman merkezi durumunda olan çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin canlanması ve kalkınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


‘Çarşı canlı olursa şehir de canlı olur, çarşı çökerse kent de çöker’ fikrinden hareketle Bursa’nın çarşılarının nefes alan mekanlar haline getirildiğini...