28 / 04 / 2024

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...



Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, başkente ikinci şehir hastanesinin kazandırılmasında emeği geçen Sağlık Bakanlığını, yüklenici firmaları, işçisinden mühendisine kadar herkesi tebrik etti.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Etlik Şehir Hastanesi'ni bünyesindeki 8 ayrı hastane ve en son teknolojiyle donatılan birimleriyle, sağlık devrimlerinin sembollerinden biri şeklinde gördüklerini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 691'i yoğun bakım olmak üzere, 4 bini aşkın yatak kapasitesi, bin polikliniği, 125 ameliyathanesi, laboratuvarları, araştırma merkezleri ve 1 milyon 145 bin metrekareyi aşan alanıyla bu dev hastanenin adeta bir sağlık kenti hüviyetinde olduğunu dile getirdi.

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Yaptığı açıklamada "Ankara'ya bu yakışır, dolayısıyla Ankaralılara da bu yakışır." şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanenin sadece vatandaşlara değil çalışanlarına da en üst konforu sağlayacak donanımla tasarlandığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mart ayından beri ardı ardına açıkladıkları paketlerle hayata geçirdikleri Beyaz Reform ile sorunlarını önemli ölçüde çözdükleri, beklentilerini karşıladıkları sağlık personelinin daima yanında olduklarını söyledi.


Geri Dön