09 / 05 / 2024

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binası

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binası

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Eskişehir'de kat karşılığı yapım işi ihalesi! 

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Şirintepe'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eskişehir'de 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan gayrimenkulü 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Odunpazarı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Eskişehir 6. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, 75. Yıl Mahallesi, 19564 ada 6 parselde yer alan fabrikayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Eskişehir'de 22.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor.

Eskişehir'de 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

Eskişehir 8. İcra Dairesi, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan 17 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 460 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'de 22.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 22 milyon 880 bin 928 TL bedelle arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binası Haberi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binası

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yetersiz olması ve birimlerin dağınık olarak faaliyetlerini yürütmesinden dolayı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Muttalip Kümesyeri mevkinde yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yapılıyor 40 bin metrekarelik alanda akıllı bina teknolojisiyle inşa edilen ve büyük bir bölümünün tamamlandığı inşaatta, 700 kişilik konferans salonu, 100 kişilik üst düzey brifing salonu, kriz ve toplantı odaları, mobese odası, yangın ikaz ve söndürme sistemleri, akıllı sınıf, spor ve kondisyon salonu gibi birçok birim bulunuyor. Eskişehir’de farklı noktalarda görev yapan emniyet mensupları, yapılan bu bina ile artık tek bir noktadan hizmet verecek.


AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek bina inşaatı ve projeyle ilgili bilgi aldı....