05 / 05 / 2024

Eskişehir İnönü altyapı yatırımları

Eskişehir İnönü altyapı yatırımları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından İnönü ilçesinin içme suyu boru hatlarının yenileneceği projenin çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katılımı ile başladı.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Sivrihisar 209 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 484 konut ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Aşağısöğütönü Mahallesi 484 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Eskişehir İnönü altyapı yatırımları Haberi

Eskişehir İnönü altyapı yatırımları


ESKİ, kent kırsalında çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. İnönü İlçesi’ndeki su sorununu çözmek için hazırlanan projede çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, İnönü İlçe Kaymakamı Enver Özderin’de ve İnönü halkının yoğun katılımı ile alt yapı çalışmalarına düzenlenen törenle başlandı.


Alt yapı çalışmaları başlamadan önce konuşan Başkan Büyükerşen, İnönü İlçesi’nde ki çalışmaların tamamlanması ile yüzde elliye varan su kayıplarının önleneceği ve bakım onarım ve elektrik giderlerinin de düşeceğini belirtti. Büyükerşen, “Bu yalnızca İnönü ilçemizde yapacağımız bir proje değil. Muhtelif ilçe ve mahallelerimizde toplamda 124 bin 500 metre içme suyu hattı döşenecek. İnönü’de ise 37 bin 254 metre hat döşeyeceğiz. Bu projemizin tamamlanmasıyla birlikte, şehir merkezimizden sonra ilçe ve mahallelerimizdeki önemli bir...