16 / 05 / 2024

Eskişehir İstanbul yolu

Eskişehir İstanbul yolu

Başkentte sürücülerin büyük tepki gösterdiği Ankara Bulvarı’nın ulaşıma kapatılması, mahkemeden döndü. Gece yarısı kapatılan yol, 13 saat sonra nöbetçi mahkemenin kararıyla ulaşıma açıldı.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi bekleniyor!

Eskişehir Büyükşehir’in afet riskli alanlarla ilgili İstanbul’da iki ay önce tanıttığı proje maketinin, halen Eskişehir’de hazırlanan tanıtım binasına getirilmemesi dikkat çekiyor

Eskişehir Riskli Alan projesi tanıtıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi’ne hazırlatılan “Eskişehir Riskli Alan” projesi İstanbul’da tanıtıldı. Tanıtım toplantısında proje, maketi üzerinde incelendi.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Eskişehir İstanbul yolu Haberi

Eskişehir İstanbul yolu

Başkentte, Eskişehir ve İstanbul yollarını birbirine bağlayan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da bağlantı yollarını kapsayan Ankara Bulvarı, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kararı doğrultusunda önceki gece 03.00’te ulaşıma kapandı.


Yolun ve bağlantı yollarının ulaşıma kapanması büyük tartışmalara ve tepkilere yol açarken, belediye yolun kapanmasından Atatürk Orman Çiftliği arazisine ilişkin imar planlarının iptali için dava açan ve mahkemece haklı bulunan meslek odalarını sorumlu gösterdi.


Meslek odaları ise mahkeme kararının uygulanmasını önlemek için belediyenin kötü niyetli davrandığını öne sürdü. Gece saat 03.00’te trafiğe kapatılan yol, 13 saat sonra belediyenin kararının yürütmesinin mahkeme tarafından durdurulması üzerine trafiğe açıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek,  “Nöbetçi mahkeme durdurma kararı verdiği anda yolu açarız. Eğer olumsuz sonuç alırsak, talimatını verdim ve 1 ay içerisinde ufak tefek değişikliklerle yeni plan hazırlayacağız” dedi. Gökçek’in açıklamasından...