28 / 04 / 2024

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi bekleniyor!

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi bekleniyor!

Eskişehir Büyükşehir’in afet riskli alanlarla ilgili İstanbul’da iki ay önce tanıttığı proje maketinin, halen Eskişehir’de hazırlanan tanıtım binasına getirilmemesi dikkat çekiyor




Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesi 1 Mart’ta İstanbul’a düzenlenen gezide bazı gazetecilere tanıtılmıştı. 

Eskişehir’de belediye yanındaki eski nikâh salonu binası tanıtım ofisi olarak düzenlenmiş, maketin burada vatandaşlara sunulacağı belirtilmişti. Projenin maketi burada Eskişehirlilere sunulacaktı, ancak aradan iki aydan fazla süre geçmesine rağmen proje maketi gelmiş değil. Çalışmaları uzun süredir devam eden ve özellikle 8 mahalledeki vatandaşların çalışmalara bir an önce başlanmasını beklediği proje maketinin nisan ayı sonuna kadar getirileceği ifade ediliyordu, ancak halen maketin gelmemesi merak uyandırıyor. 

Kent merkezindeki 8 mahallede mülkleri olan vatandaşlar da projeyi merak ettiklerini ve bir an önce görmek istediklerini, detaylı bilgi sahibi olmak istediklerini söylüyor. 



2 Eylül


Geri Dön