12 / 05 / 2024

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi

Eskişehir Büyükşehir’in afet riskli alanlarla ilgili İstanbul’da iki ay önce tanıttığı proje maketinin, halen Eskişehir’de hazırlanan tanıtım binasına getirilmemesi dikkat çekiyor

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi Haberi

Eskişehir dönüşüm projesinin maketi


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesi 1 Mart’ta İstanbul’a düzenlenen gezide bazı gazetecilere tanıtılmıştı. 

Eskişehir’de belediye yanındaki eski nikâh salonu binası tanıtım ofisi olarak düzenlenmiş, maketin burada vatandaşlara sunulacağı belirtilmişti. Projenin maketi burada Eskişehirlilere sunulacaktı, ancak aradan iki aydan fazla süre geçmesine rağmen proje maketi gelmiş değil. Çalışmaları uzun süredir devam eden ve özellikle 8 mahalledeki vatandaşların çalışmalara bir an önce başlanmasını beklediği proje maketinin nisan ayı sonuna kadar getirileceği ifade ediliyordu, ancak halen maketin gelmemesi merak uyandırıyor. 

Kent merkezindeki 8 mahallede mülkleri olan vatandaşlar da projeyi merak ettiklerini ve bir an önce görmek istediklerini, detaylı bilgi sahibi olmak istediklerini söylüyor. 



2...