27 / 04 / 2024

eskişehir kiracı yangın

eskişehir kiracı yangın

Eskişehir'de evden çıkmamak için kirada oturduğu evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı.

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Reysaş GYO Eskişehir'deki arsasını 3,7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 237 ada 1 parsel üzerindeki 11 bin 254,26 metrekare büyüklüğündeki arsasını aylık yaklaşık KDV dahil 12 bin TL'den 10 yıllığına kiraya verdi...

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti, yeni binasına taşınmaya başladı. Kent merkezindeki eski binanın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü olacağı ve en üst katının da sosyal tesis olacağı öğrenildi.

Eskişehir kentsel dönüşüm projesi 20 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Eskişehir Riskli Alan projesi Büyükşehir Belediyesi eski nikah salonunda görücüye çıkıyor. Yetkililer pazartesi günü saat 14.00'da açılışı gerçekleştirilecek proje ofisine Eskişehirlileri davet etti.

Eskişehir'de genç inşaat mühendisler rozetlerini taktı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler için 'Mezuniyet' ve 'Rozet Takma' töreni düzenledi.

eskişehir kiracı yangın Haberi

eskişehir kiracı yangın

Eskişehir'de bir evde kundaklama sonucu çıkarıldığı iddia edilen yangın söndürüldü. Yeşiltepe Mahallesi Gelincikler Sokağı'nda F.T'nin kiracı olarak yaşadığı evde yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü ve soğutmaya başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; evde hasara sebep olayla ilgili çalışma başlatan polis, perdeleri tutuşturarak yangın çıkardığı iddiasıyla F.T'yi gözaltına aldı.

İfadesine başvurulan ev sahibi S.Ü'nün, komşulardan gelen şikayetler üzerine F.T'den evini boşaltmasını istediğini fakat buna yanaşmadığını söylediği...