11 / 05 / 2024

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

TOKİ Eskişehir 77 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir 77 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Eskişehir 70 konut ihalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Mihalgazi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Eskişehir TOKİ projesinde 70 adet konut yer alacak.

Eskişehir'de deprem riski yüksek: Yerleşim olmayan yerler imara açılmamalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) "Fay üzerinde yaşayan kentlerimiz" rapor serisine Eskişehir ilini de ilave etti. JMO raporundaki verilere bakıldığında, Eskişehir zeminin birçok bölümünün alüvyondan oluştuğu ortaya çıkıyor. Rapora göre, Eskişehir'in deprem riski yüksek.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor Haberi

Eskişehir Sarayören köyünün çehresi değişiyor


Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarayören köyü, geri dönüş yapanlar ve yazlıkçıların yaptırdığı yeri yerleşim alanları ile bambaşka bir çehreye bürünüyor. İlçeye 25 kilometre, Eskişehir-Afyon yoluna ile 2 kilometre uzaklıkta olan Karayören köyü, son yıllarda yazlıkçıların ve göç etmiş olanların büyük ilgisini çekiyor. Sarayörenliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tevfik Demir, köylerinin iç kısımlardan Afyon-Eskişehir yolu kıyısına alınmasıyla birlikte özellikle Eskişehir’de ikamet eden Sarayörenliler yeni yerleşim alanına birbirinden güzel evler inşa etmeye başladığını anlattı. Sarayören’e bugüne kadar 40’ı aşkın yepyeni bina yapıldığını söyleyen Demir, “Şu an da yapımı devam eden birçok bina da var. Eskişehir-Seyitgazi yolunun da artık rahat bir yol olması nedeniyle köylülerimizin, arabası olsun olmasın kent merkezinde veya köyde oturması arasında hiç bir şey değiştirmiyor. Umarım bu...