16 / 05 / 2024

Eskişehir spor kompleksleri

Eskişehir spor kompleksleri

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı ve başarılı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir'deki 35 bin kişilik yeni stat 30 Kasım'da açılacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Eskişehir’de yapımı tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stattaki son çalışmaları yerinde inceledi. Turan, geçici kabul aşamasına getirilen stadın 30 Kasım’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edilip hizmete gireceğini söyledi.

Eskişehir Şirintepe Spor Merkezi açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezilerine bir yenisini daha ekledi. Şirintepe Mahallesi Bursa Caddesi üzerinde bulunan ‘Şirintepe Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Eskişehir'e açık spor salonu alanı kazandırıldı!

Eskişehir Anadolu Gazetesi yazarı olan Sade Seda bugünkü yazısında Gökmeydan Mahallesi'ndeki değişikliği anlattı. Seda, mahalledeki açık pazarın açık spor salonu alanı olarak değiştirildiğini söyledi.

Eskişehir Stadyumu'nun yüzde 85'i tamam!

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Eskişehir'deki spor tesislerinin inşaatı ne durumda?

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu.Vali Tuna, tesislerin tamamlandığında Eskişehir’de spor adına daha da güzel başarıların olacağına inandığını belirtti.

İşte Eskişehir spor yatırımları!

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, düzenlenen gezide devam eden yatırımları ve mevcut tesisleri yerinde inceledi. İl Müdürü Aksoy, personele, mevcut tesisler ile yapılan bakım onarımlar ve yeni yatırımlar hakkında detaylı bilgi verdi.

Başakşehir Spor Parkı açıldı!

25.000 metrekarelik bir alanda kurulan Başakşehir Spor Parkı’nın resmi açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan da katıldı...

Nimetullah Topu: Kayışdağı’na spor kompleksleri, bilim merkezleri yapacağız!

Nimetullah Topu AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’na katıldı. Topu, "İçerenköy’de, Esatpaşa’da, Kayışdağı’nda spor kompleksleri, olimpik havuzlar, bilim merkezleri yapacağız" dedi

Eskişehir Gençlik Merkezi açılış töreni gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte Eskişehir Gençlik Merkezi'nin açılışını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gençlerin enerjisine ihtiyacı olduğunu belirtti...

Eskişehir spor kompleksleri Haberi

Eskişehir spor kompleksleri

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı ve başarılı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor. Sanat ve spor alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan Tepebaşı Belediyesi, beden ve zihinsel gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Dünya standartlarında Türkiye’ye örnek olan spor alanlarına her geçen gün yenisini ekleyen Tepebaşı Belediyesi binlerce çocuk ve gence, spor yapma fırsatı sunuyor.

Başta Ertuğrulgazi mahallesi Ahmet Vefik caddesi üzerinde 6 bin 460 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası Behiç Erkin Spor Kompleksi ve Uluönder Mahallesi Çevre Yolu ve Cansen Sokak arasında kalan alanda üzerinde bin 976 metrekarelik sentetik çim yüzeyli futbol sahası 1965 Efsane Eskişehirspor Kompleksi olmak üzere farklı noktalarda toplamda 8 sentetik çim saha hizmet veriyor. 8 sentetik çim sahası...