05 / 05 / 2024

Eskişehir su

Eskişehir su

Eskişehir'de, henüz bilinmeyen bir nedenden şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi. Sokaklar su altında kalırken, evlere ve garajlara su doldu. Olaya belediye ekipleri müdahale etti.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Eskişehir Mahmudiye'nin altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından Mahmudiye ilçesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatları projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Eskişehir İnönü'nün altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) tarafından İnönü ilçesinin içme suyu boru hatlarının yenileneceği projenin çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katılımı ile başladı.

Eskişehir'in üç ilçesine altyapı müjdesi!

Mahmudiye, Mihalıçcık ve Günyüzü ilçelerinde alt yapı sıkıntısı çözülüyor. Eskişehir Su Kanalizasyon İdaresi(ESKİ) Genel Müdürlüğü, üç ilçede toplam yaklaşık 50 kilometre kanalizasyon hattı için ihaleye çıkılıyor.

Eskişehir'in altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), ilçeler de alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler, Çifteler ilçesinde hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak abone bağlantıları tamamlandı.

Eskişehir Muttalip bölgesine 26 kilometrelik altyapı!

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) tarafından terfi istasyonu tamamlanan bölgenin 26 kilometrelik altyapı inşaatının temel atma töreni, 6 Ekim Salı (Bugün) saat 13.30’da Muttalip Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Eskişehir Sivrihisar'ın altyapısı yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) Eskişehir Sivrihisar ilçesindeki Yenice deposu ve Saat Kulesi deposu arasındaki hat yenileme çalışmalarında sona geldi

Eskişehir'de şebeke suyu borusu patladı!

Eskişehir'de, henüz bilinmeyen bir nedenden şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi. Sokaklar su altında kalırken, evlere ve garajlara su doldu. Olaya belediye ekipleri müdahale etti.

Eskişehir’de OSB’yi su bastı!

Eskişehir'de şiddetli yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı. Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda süreklendi

Eskişehir'de OSB'yi sel bastı!

Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı. Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda süreklendi...

Eskişehir'de su borusu patladı!

Eskişehir'de su borusu patladı. Eskişehir'de şebeke suyu borusunda meydana gelen patlamanın ardından tazyikli su, yaklaşık 15 metreye yükseldi. Olay yerine gelen ve suyu kesen yetkililer, boruyu tamir etti.

Eskişehir'de geçen yıl keşfedilen su altı cenneti dalış turizmine açılıyor!

Eskişehir Sualtı Görüntüleme ve Araştırma Merkezi’nin (ESGAM) Sakaryabaşı Projesi ile Eskişehir’de geçen yıl keşfedilen su altı cenneti, 4 Mayıs tarihinde yapılacak lansmandan sonra dalış turizmine açılacak...

Eskişehir'de yapıların yüzde 85'inde su yalıtımı bulunmuyor!

Eryap A.Ş. CEO' su Emrullah Eruslu, Eskişehir'de bulunan yeraltı su kaynaklarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Eskişehir' de yapıların yüzde 85' inde su yalıtımı bulunmuyor...

Eskişehir su Haberi

Eskişehir su

Eskişehir Bahçelievler Mahallesi çevre yolu kenarında bulunan şebeke suyu borusunda meydana gelen patlama sonucu sokaklar su altında kaldı. Bazı evlere ve garajlara su doldu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar durumu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) yetkililerine ve polise bildirdi.

Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken, ESKİ çalışanlarının vanayı kapatmasının ardından akan su kesildi. Öte yandan evlerdeki ve garajlardaki su, pompalar vasıtasıyla tahliye...