07 / 05 / 2024

Eskişehir Sümer mahallesi park projeleri

Eskişehir Sümer mahallesi park projeleri

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sümer Mahallesi Yusufeli Sokak ile Evliyagil Sokak’ın kesiştiği ve Porsuk Çayı’nın kenarına kadar uzanan 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park çalışmaları hızla devam ediyor.

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Eskişehir'de 58 bin metrekarelik arsa satılacak! İhalesi 30 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Alpu Belediye Başkanlığı, Eskişehir Alpu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapıyor! Bu fırsat bir daha gelmez!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 282 sözleşmeli personel istihdam edecek. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı ilanını açıkladı. İşte o ilanın detayları…

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytinburnu ilçesi, Sümer Mahallesi, 2518 ada, 3, 5, 13, 15, 16, 17 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir Odunpazarı Sümer Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Sümer mahallesi park projeleri Haberi

Eskişehir Sümer mahallesi park projeleri


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri Sümer Mahallesi Yusufeli Sokak ile Evliyagil Sokak’ın kesiştiği ve Porsuk Çayı’nın kenarına kadar uzanan 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park çalışmaları hızla devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Sümer mahallesinde 10 bin metrekarelik alanda oluşturulan parkta yürüyüş yolları ve ağaç dikim işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Sümer mahallesinde yapımı devam eden parkta çocuk oyun alanı, spor alanı, yürüyüş yolları, oturma, dinlenme, seyir alanları yer alacak. 




Eskişehir Büyükşehir...