18 / 05 / 2024

eskişehir tavşanlı yolu

eskişehir tavşanlı yolu

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür ve müdürlük teknik ekipleri ile birlikte, Tavşanlı-Emet-Hisarcık güzergahında yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara'nın yeni merkezi Eskişehir yolu olacak!

Ankara’nın büyüme yönünün batıda olduğunu belirten Besa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, 5 yıl içinde bölgenin yeni merkezinin Eskişehir yolu olacağını söyledi.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Gebze Tavşanlı’daki köprü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki dere üzerinden geçen köprü yenilendi. Proje kapsamında mevcut köprü yıkılarak 2 açıklıklı 10 metre genişliğinde 35 metre uzunluğunda betonarme köprü yapıldı.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Gebze Tavşanlı Köprüsü yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.

Tavşanlı’ya yeni otogar!

Tavşanlı-Kütahya yolu Çukurköy mevkiine yapılan yeni terminal binasında çalışmalar bitti. Çevre düzenlemesi ile altyapı çalışmalarının koordineli olarak yürütüldüğü yeni otogar, artık açılış için gün sayıyor.

Eskişehir Seyitgazi’de bisiklet yolu yapılıyor!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi yürüyüş ve bisiklet yolları için çalışmalara başladı. Seyitgazi ilçe giriş kaldırım ve tretuvar çevre düzenleme işi projesi ihalesi gerçekleşerek yer teslimi yapıldı.

Eskişehir Yolu yaşam ve iş merkezlerine ayrıcalık sunuyor!

Büyüyen Ankara yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bu gelişimden iş dünyası da nasibini alıyor. Sunduğu çok sayıda avantaj nedeniyle Eskişehir Yolu hem yaşam hem de iş merkezi ayrıcalıkları sunuyor.

Eskişehir Yolu Güneyi imar planları iptal edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehir Yolu güneyindeki tapulama ve imar planları Mimarlar Odası Ankara Şubesi ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi tarafından açılan dava sonucunda iptal edildi.

eskişehir tavşanlı yolu Haberi

eskişehir tavşanlı yolu

AK Parti Emet İlçe Başkanı Naci Özcan ve Hisarcık AK parti İlçe başkanı Salim Turası'nın da katıldığı ziyarette, Danış Yapı Şantiye Şefi Zafer Akkaya, Kavuncu ya çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akkaya, Tavşanlı-Emet-Hisarcık güzergahında bu yıl Emetbor-Çevre yolu-Hisarcık arasındaki 13 kilometrelik yolun çalışmalarının tamamlanacağını, bunun yanında Günlüce Mevkii'nde ise sanat ve alt yapı çalışmalarının da sürdürüldüğünü ifade etti. Akkaya, hava iklim koşullarının elverişli olması halinde yol yapımının planlanan 2017 Nisan ayında tamamlanacağını belirtirken, AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu, bu yolun ilçe bağlantılarını sağlaması yanında 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için iktidarları döneminde Anadolu'nun doğudan batıya, kuzeyden güneye kurulan yol ağlarıyla donatıldığını ifade etti.


110 MİLYON TL  

Kavuncu, "Planlanan Kuzey Güney hatlarından birisi de Güney Marmara'dan Domaniç  üzerinden Tavşanlı - Emet  Hisarcık - Simav'dan...