05 / 05 / 2024

Eskişehir yalıtım

Eskişehir yalıtım

Eskişehir’de kış mevsimi öncesi apartmanlarda yalıtım işleri hızlanmaya başladı. İyi bir yalıtım sağlanmış binalardaki aylık yakıt tüketimi ve harcama kalemini yarı yarıya düşürebildiği belirtiliyor.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besa Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdi Adsız tarafından kuruldu.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Beypınar tarafından kuruldu.

Derin Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bakır tarafından kuruldu.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçeşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Heribert Hesse ve Zeynep Dağlı Erdoğan ortaklığıyla kuruldu. 

Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Kazancı tarafından kuruldu. 

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mansour Mohamed Abdelkarım tarafından kuruldu. 

Eskişehir yalıtım Haberi

Eskişehir yalıtım

Eskişehir’de kış mevsimi öncesi apartmanlarda yalıtım işleri hızlanmaya başladı.

Bu yıl yazın çok sıcak geçmesinin, önümüzdeki kış mevsimi havaların çok soğuyacağı şeklindeki toplumdaki genel yorumlar üzerine apartman sakinlerinin binalarını yalıtım malzemeleri ile mantolamaya daha hız verdiği belirtiliyor. Binalardaki yalıtım ısı kaybını önlerken, ödeme anlamında da aile bütçesine yakıtın az kullanılması açısından azımsanmayacak ölçüde bir kazanç sağlıyor. İyi bir yalıtım sağlanmış binalardaki aylık yakıt tüketimi ve harcama kalemini yarı yarıya düşürebildiği belirtiliyor. Apartmanlardaki yalıtım harcamasının kullanılan malzemenin kalitesi ve işçiliğe göre daire başına yaklaşık 2 bin liraya mal olduğunu, bu giderin birkaç yıllık daha az yakıt ödemesi ile karşılandığı...