17 / 05 / 2024

eskişehir yaşar vakfı okulları

eskişehir yaşar vakfı okulları

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Nef Arsa Eskişehir'de 91 bin TL'ye arsa fırsatı!

Stresten uzak bir yaşam alanı vaat eden Nef Arsa Eskişehir, Nef güvencesiyle 91 bin TL'ye arsa alma imkanı sunuyor.

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Eskişehir'de deprem riski yüksek: Yerleşim olmayan yerler imara açılmamalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) "Fay üzerinde yaşayan kentlerimiz" rapor serisine Eskişehir ilini de ilave etti. JMO raporundaki verilere bakıldığında, Eskişehir zeminin birçok bölümünün alüvyondan oluştuğu ortaya çıkıyor. Rapora göre, Eskişehir'in deprem riski yüksek.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Eskişehir Sivrihisar'daki binaların yüzde 28'inde yıkılma tehlikesi var!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim görevlileri, Sivrihisar ilçesinde yer alan 170 yapıyı deprem hasarı riski yönünden inceleme yaptı. İncelenen yapılardan yüzde 28’inin yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirlendi.

Eskişehir Sivrihisar’daki binalar yıkılma tehlikesi altında!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bulunan 170 yapı deprem riski yönünden incelendi. Ortaya çıkan sonuçlara göre binaların yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu belirlendi.

TOKİ'den Eskişehir Beylikova'ya 189 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Eskişehir Beylikova'da 189 yeni konut hayata geçirecek.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

eskişehir yaşar vakfı okulları Haberi

eskişehir yaşar vakfı okulları

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Vakıf 8. okulunu Eskişehir'de açtı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yer alıyor. Okul 9 bin metrekare arazi üzerine 5 milyon 500 bin lira maliyetle inşa edildi. 16 dersliği olan okulda 2 bin metrekare taban alan mevcut. Okulda 5 labaratuvar, 1 süt atölyesi, 3 branş dersliği ve kütüphane yer alıyor.  2019-2020 eğitim öğretim yılında okulda eğitim başlayacak. 

Açılış töreninde konuşan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, "Yaklaşık 21 ay önce temelini attığımız okulumuzu bugün açıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Beklenenden daha erken sürede tamamlanması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Eskişehir'de son yıllarda Bakanlığımızın, özel sektörümüzün ve hayırseverlerin desteğiyle eğitim yatırımlarımız artıyor. Nitelikli insan...