29 / 04 / 2024

eskişehir yol çalışmaları

eskişehir yol çalışmaları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir Nayman'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Belediye Başkanı Ahmet Ataç Nayman Sokak ve Hoşnudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını denetledi. Ataç, kentin en merkezi noktasında yenilenen sokağın yeni görünümüne kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Eskişehir'de üstyapı çalışmaları tam gaz!

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Eskişehir'de yol yapım çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Alpu ilçesine bağlı Yumaklıca ve Otluk mahallesi sakinlerinin yüzünü güldürüyor. Kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler Yumaklıca ve Otluk mahalleri arasında yol yapım çalışmalarına başladı.

Eskişehir'deki yol çalışmaları 2017'de tamamlanacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür ve müdürlük teknik ekipleri ile birlikte, Tavşanlı-Emet-Hisarcık güzergahında yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Eskişehir'de 12 ilçede yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım-Bakım ve Onarım ekipleri, şehir merkezindeki çalışmalarının yanı sıra, 12 ilçe ile mahallelerde (köylerde) yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir'de imara açılan yolların alt temel dolgu çalışmaları başladı!

Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, imara açılan ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluğunda olan yollarda yeni araç ve ekipmalarıyla alt yapı kurumlarının çalışma yapabilmeleri için yol alt temel dolgusu çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

eskişehir yol çalışmaları Haberi

eskişehir yol çalışmaları


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kentin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyumun Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan yollarında ekipler yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Maç giriş ve çıkışlarında stadyum yollarında oluşabilecek yoğun trafiği en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri 8700 metrekare alana asfalt dökerek yolu genişletiyor.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni stadyum’un  modern bir kavşağa kavuşacağını belirttiler.



Eskişehir Büyükşehir...