26 / 05 / 2024

eskişehir zincirlikuyu

eskişehir zincirlikuyu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı nedeniyle kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara, Asri, Odunpazarı, Esentepe, ve Zincirlikuyu Mezarlıkları'nda kabirlere dikmeleri için çiçek dağıttı. Vatandaşlar, yakınlarının kabirlerine diktiler.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 924 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 26.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Zincirlikuyu'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 26 milyon 923 bin 492 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 1. Etap ihalesi yarın!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir 2. Etap projesi 4 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 301 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2. Etap ihalesi 5 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1.Etap 301 Adet Konut , 1 Adet 7 Dükkanlı Ticaret Merkezi Ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir 2. Etap ihalesi 4 Mayıs'ta!

Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Zincirlikuyu Mahallesi 2.Etap 428 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 428 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir Tepeaşı Zincirlikuyu 2. Etap projesinin ihalesini 4 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Zincirlikuyu projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Eskişehir'de kent bulvarları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezine yeni bulvarlar kazandırıyor. Belediye ekipleri Zincirlikuyu mahallesinde bulunan Kenter Bulvarı’nda asfalt sathi kaplama çalışmalarına hız verdi. Bulvarın kısa bir sürede tamamlanacağını ve trafiğe açılacağı belirtildi.

Eskişehir Belediyesi, kabir ziyaretleri için çiçek dağıttı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı nedeniyle kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara, Asri, Odunpazarı, Esentepe, ve Zincirlikuyu Mezarlıkları'nda kabirlere dikmeleri için çiçek dağıttı. Vatandaşlar, yakınlarının kabirlerine diktiler.

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

eskişehir zincirlikuyu Haberi

eskişehir zincirlikuyu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri, Odunpazarı, Esentepe, ve Zincirlikuyu Mezarlıklarında Kurban Bayramı nedeniyle çiçek dağıttı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından mezarlık girişlerinde kurulan stantlarda dağıtılan çiçekleri alan vatandaşlar, yakınlarının kabirlerine diktiler.


Kabir ziyaretinde bulunmak üzere mezarlıklara gelen ve Büyükşehir Belediyesi’nin armağanı olan çiçekleri alan vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. 

Eskişehir Büyükşehir...