25 / 07 / 2024

Eskişehirde kafeterya ve restoran yapım işi ihalesi

Eskişehirde kafeterya ve restoran yapım işi ihalesi

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanlığından: Yenidoğan Mahallesi 'nde bulunan, alana kafeterya, Restoran, düğün salonu, çevre düzenleme ve peyzaj işlerinin yapım işi ihalesi 6 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos'ta yapılacak.

Belediyelerden iki şehirde arsa ve kargir ev fırsatı!

Gaziantep ve Nevşehir'de yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve kargir ev olarak belirtilen gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve ve 17 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Eskişehir Odunpazarı ve Denizli Pamukkale'de yer alan 31 gayrimenkul kiraya verilecek. Kiralama ihaleleri 26 Haziran ve 28 Haziran'da yapılacak.

TOKİ 36 şehir için düğmeye bastı! Yüzde 15 peşinat, 60 ay vadeyle konut ve iş yeri satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 36 şehirde konut ve iş yeri satışı için düğmeye bastı. Yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunulan konut ve iş yerleri için son tarih 30 Mayıs 2024.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Eski ev sahibi ve yeni kiracı mağdur, yeni ev sahibi ve eski kiracı karlı! Ev sahibi-kiracı sorunu ne olacak?

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki tartışmalarda sular durulmuyor. Eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yanıtlar...

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Eskişehirde kafeterya ve restoran yapım işi ihalesi Haberi

Eskişehirde kafeterya ve restoran yapım işi ihalesi


Yenidoğan Mah, 3690 Ada, 1 Parsel adresinde bulunan, alana kafeterya, Restoran, düğün salonu, çevre düzenleme ve peyzaj işlerinin yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek. 6 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak olan ihalede muhammen bedel 2 milyon 750 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için