05 / 05 / 2024

Eskişehirde ne kadar konut satıldı

Eskişehirde ne kadar konut satıldı

TÜİK verilerine göre; Eskişehir'de geçen ayki konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5 oranında azaldı. Eskişehir genelinde konut satışları 2016 Şubat ayında, 2015 Şubat ayına göre yüzde 5 oranında azalarak bin 585 adet oldu.

Plaklar yeniden değer kazandı! Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden değerlendi. Peki plak fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Pikap satışları arttı! Peki fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan pikaplar yeniden gündemde. Peki pikap fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Plaklar yeniden değerlendi! Bakın fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden gündemde. Peki plak fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder?

Tapu devri; konut, arsa, arazi ya da iş yeri gibi herhangi bir taşınmaza ait kullanım hakkının eski sahibinden yeni sahibine resmi belgeler ile geçirilmesi anlamına geliyor. Peki, Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder? İşte tüm detaylar...

Ekmeğe üç ayda ikinci zam geldi! Ekmek ne kadar oldu?

Son bir haftada İstanbul, Elazığ, Iğdır, Kocaeli ve Kayseri’den ekmeğe zam haberleri geldi. Peki ekmek fiyatları artmaya devam edecek mi? En son hangi şehirde ekmeğe ne kadar zam geldi?

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Kovid-19 salgını döneminde ertelenen talep ve yükselen faizle kredili konut satışlarının 78 şehirde yavaşladığı ifade edildi. Peki Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Eskişehir Millet Bahçesi için ne kadar harcanacak?

Eskişehir Atatürk Stadı yerine millet bahçesi yapılacak. Bugüne kadar millet bahçesi için 48 milyon 250 bin lira harcanacağı iddia edildi...

3 büyükşehirde kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı tutarlarını açıkladı. Peki, 3 büyükşehirde kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu?

Hazine'nin hangi ilde ne kadar taşınmazı var?

Devlet taşınmazlarının büyüklüğü 2010-2016 yılları arasında 204 milyar metre kareden 262 milyar metrekareye yükseldi. Peki hangi şehirde Hazine'nin ne kadar taşınmazı var?

Büyükşehirde çevre temizlik vergisi ne kadar?

Çevre temizlik vergisi büyükşehir belediye sınırları içerisindeki taşınmazlardan diğer belediyelere göre oranla daha zamlı olarak tahsil ediliyor. Peki, büyükşehirde çevre temizlik vergisi ne kadar?

Eskişehir Odunpazarı TOKİ ev fiyatları ne kadar?

Başvuruların 30 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlayacağı Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri'nde toplam 73 adet konut satışa sunuluyor. Peki Eskişehir Odunpazarı TOKİ ev fiyatları ne kadar?

Eskişehirde ne kadar konut satıldı Haberi

Eskişehirde ne kadar konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; Eskişehir'de geçen ayki konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5 oranında azaldı. TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre; Eskişehir genelinde konut satışları 2016 Şubat ayında, 2015 Şubat ayına göre yüzde 5 oranında azalarak bin 585 adet oldu. Eskişehir'de konut satışlarında 2016 Şubat ayında konutların 759 adedi ilk el satış, 826 adedi ise ikinci el satış olarak gerçekleşti. Eskişehir'de satışı yapılan bin 585 konuttan ipotekli satışlar geçen yılın aynı ayına göre yüzde 22,7 azalarak 474 adet, diğer satışlar ise yüzde 5,2 artarak bin 111 adet olarak gerçekleşti. Eskişehir'de ipotekli satış yapılan 474 konutun 221 adedi ilk satış, 262 adedi ise ikinci el satış oldu. 


Eskişehir Yenigün...