21 / 05 / 2024

Eskişehirde ucuz evler

Eskişehirde ucuz evler

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversitelere kayıt için gelecek öğrencilerin barınma sorunlarının olmadığını belirterek, "Kentte, 350 TL ile 500 TL arasında 1+1 daire bulmak mümkün" dedi.

1940 yılında dar gelirli aileler için dayanıklı ucuz evler inşa edilmiş!

1940 yılında tahta, dayanıksız ve saz gibi yerlerde yaşayan aileler için ucuz ve dayanıklı evlerin yapılmasına karar verilmiş. 

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Lüks yaşamın en ucuz olduğu 25 ülke açıklandı!

Dünya üzerinde geniş evler, kaliteli ve ucuz sağlık hizmeti ve birçok ürünün uygun fiyatlara temin edilebildiği ve eşsiz deneyimler sunan pek çok sayıda ülke bulunmaktadır. İşte haberin detayları...

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

1938'de İstanbul'da yıkılmaya mahkum eski evler!

İstanbul'daki konutlar geçmiş yıllarda da kentin sorunlarından biriymiş... 1938 yılında yayımlanan gazetede "Yıkılmaya mahkum eski evler! başlıklı yazı o dönemdeki yapılar hakkında bilgi veriyor.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Evi olmayanlara müjde! 2+1, 3+1, 4+1 ucuz fiyata prefabrik ev kampanyası başladı! 

Evi olmayanlara müjde geldi. Prefabrik evler kampanyalı fiyatlarla satışa çıkarıldı.  2+1, 3+1, 4+1 ucuz fiyata prefabrik ev kampanyası başladı. İşte kampanyalı fiyatlar ve detayları...

Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor!

Son dönemlerde prefabrik evler yoğun talep göremeye başladı. Ucuz fiyata dubleks ev almak isteyenlere güzel haber: Ekonomik dubleks evlerin fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor.

Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor!

Prefabrik evler hemen teslim edildiği için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

Ucuz fiyata prefabrik ev arayanlara müjde! 2+1 evler 339 bin TL'den başlıyor

Prefabrik evlerde Ağustos ayına özel kampanyalar başladı. Ucuz fiyata prefabrik ev arayanlara müjde! 2+1 evler 339 bin TL'den başlıyor. İşte diğer fiyatlar...

Otomobilden ucuz prefabrik evlere talep arttı! 3+1, 2+1, 1+1 prefabrik evler ne kadar?

Artan döviz kurunda sonra birçok kalemde zamlar peş peşe geldi. Bu zamlardan en çok ise otomobil ve konut piyasası etkilendi. Bu kapsamda ucuz prefabrik evlere talep arttı. 

Eskişehirde ucuz evler Haberi

Eskişehirde ucuz evler


Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, üniversitelere kayıt için gelecek öğrencilerin barınma sorunlarının olmadığını belirterek, "Kentte, 350 TL ile 500 TL arasında 1+1 daire bulmak mümkün" dedi. 




Kurban Bayramı tatilinin ardından üniversite öğrencileri dönmeye başladı. Bu yıl ilk defa eve çıkacak çok sayıda öğrenciyi de ev telaşı sardı. Bir kısım öğrenci bayram tatili öncesi barınma sorununu çözerek gitti. Ancak çok sayıda öğrenci ev tutma işini tatil sonuna bıraktı. Öğrenci velilerinin barınmayla ilgili tedirgin olmamalarını isteyen Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Eskişehir'de barınma sorununun olmadığına dikkat çekti. Öğrencilerin genellikle tercih ettiği 1+1 dairelerin yanı sıra çok sayıda apartların olduğuna dikkat çeken Çelik, konuyla ilgili şunları söyledi:



"Öğrencilerimiz kayıtlara geldikleri zaman 1+1 dairelere veya özellikle kız öğrenciler apartlara yerleştiler. Şuanda öğrencilerin gelmesini...