07 / 05 / 2024

eskişehirdeki parklar

eskişehirdeki parklar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Sümer mahallesine park müjdesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sümer Mahallesi Yusufeli Sokak ile Evliyagil Sokak’ın kesiştiği ve Porsuk Çayı’nın kenarına kadar uzanan 10 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen park çalışmaları hızla devam ediyor.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Eskişehir Tepebaşı'ndaki parklar yenileniyor!

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki parkların bakımını yaparken diğer taraftan da yeni yaşam aşanları inşa ediyor.

Bursa Karacabey'deki eski cezaevi park oluyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde eski cezaevi park oluyor. Karacabey Belediyesi tarafından eski cezaevi yıkılarak, sosyal donatı alanları, çocuk Oyun parkları ve otoparkın yer alacağı yeni bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek.

Batman'da parklar elden geçiriliyor!

Bahar mevsimi öncesinde tespit ettikleri parklar için hazırlık yaptıklarını belirten Belediye Park Bahçe Müdürü Mesut Kılıç; “Yeni parklarla birlikte eski parkları da elden geçirmeye hazırlanıyoruz.

Eskişehir Vadişehir Mahallesi’ne 11 bin 850 metrekarelik park yapıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından Vadişehir Mahallesi’ne 11 bin 850 metrekarelik park yapıyor. Odunpazarı Belediyesi’nin, ilçenin birçok mahallesindeki mevcut parkların yenilenmesi ve yenilerinin yapılması için çalışmalarına devam ettiği bildiril

İzmit'teki eski ve kullanmayan yapılar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi, şehirdeki eski ve kullanılmayan yapıları yıkmaya devam ediyor. İ zmit Belediyesi’nce, Veliahmet mahallesinde de bir harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Eskişehir ilk arsa tahsisleri ile hızlı bir gelişme trendine girdi!

Eskişehir önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini söyledi..

TOKi, 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, İstanbul,Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak.

TOKİ, 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 taşınmazı, 22 Ocak 2015'te açık arttırmayla satışa sunacak.

TOKİ 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak..

İzmit’teki parklar yenileniyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre İzmit’te 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapıldı. Halen köylerle birlikte 472 parkın bulunduğu İzmit’te eski parklar tek tek elden geçiriliyor.

eskişehirdeki parklar Haberi

eskişehirdeki parklar


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.


Tepebaşı Batıkent’te, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, yeni bir park alanının yapımını hızla sürdürüyorlar. Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan park ile Batıkent’te yaşayanlar yeni bir yaşam alanına kavuşacaklar.


Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapılan parkta zemin düzenlemesi ve ağaç dikimi hızla bitirildi. 12 bin metrekare alana yapılan parkta iki adet toplam 253 metrekare çocuk oyun alanı, 1235 metrekare sert zemin, 7 farklı aletli 60 metrekare fitness alanı ile pergoleli dinlenme alanı ve yürüyüş alanları bulunuyor.


Eskişehir Büyükşehir...