05 / 05 / 2024

EskişehirHayvanat Bahçesi nerede

EskişehirHayvanat Bahçesi nerede

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hayvanat bahçesi Eskişehirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Hatay Millet Bahçesi için çalışmalar 21 Mayıs'ta başlıyor!

Eski Hatay Stadyumu'nun yerine inşa edilecek olan Hatay Millet Bahçesi için ilk kazma 21 Mayıs'ta vurulacak. 

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Konya Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarında son durum!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyum alanında inşa edilen Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacağını ve Selçuklu başkentine çok yakışacağını belirtti. 

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Sivas'a ikinci millet bahçesi müjdesi!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

(TOKİ tarafından eski stadyum yerine inşa edilen Sivas Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle açıldı.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

EskişehirHayvanat Bahçesi nerede Haberi

EskişehirHayvanat Bahçesi nerede

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi törenle hizmete açıldı. Törene, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’da katıldı.


Açılışta bir konuşma yapan Eskişehir Büyükşehire Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Hayvanat Bahçesinin  her yaştan Eskişehirliye, özellikle de çocuklara ve gençlere armağanları olduğunu belirterek, “ Hayvanat Bahçemizi açmak için özellikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bekledik.  Ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle açılışımızı bugüne ertelemek zorunda kaldık. Üzerinden bir hafta geçmiş olsa da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun ilk adımı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını çocuklarımıza...