07 / 05 / 2024

eskişehirin altyapısı yenilendi mi

eskişehirin altyapısı yenilendi mi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ), ilçeler de alt yapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Ekipler, Çifteler ilçesinde hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak abone bağlantıları tamamlandı.

Asgari ücrette 500 dolar vaadi geri planda: Eski bakanın sözleri unutuldu mu? 

Eski bakan Vedat Bilgin, Mayıs ayında yaptığı açıklamada asgari ücretin 500 dolar seviyesinde olacağını söylemişti. Yetkililer, her gün asgari ücret zammıyla ilgili açıklamalar yapıyor ancak '500 dolar' ifadesine dikkat çekilmemesi gözden kaçmadı. 500 dolar vaadi unutuldu mu? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

Mehmet Muş: Hobi bahçelerindeki izinsiz yapılar eski haline getirilirse süreç kapanır!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, hobi bahçelerine ilişkin, " Eğer bu yapıdaki aykırılıklar vatandaş tarafından giderilirse ve buralar yıkılırsa, tarım toprağı tekrar eski haline getirilirse süreç bu şekilde kapanacaktır" dedi...

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Eskişehir'de sıva yaparken yere düşen inşaat işçisi yaralandı!

Eskişehir, Akarbaşı Mahallesi Depboy Sokağı'ndaki çalıştığı inşaatta sıva yapan Feti A. dengesi kaybederek düştü…

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Kapalıçarşı'nın çatısı ve altyapısı tamamlandı!

Toplam 630 iş günü süren çalışmalar sonunda Kapalıçarşı'nın çatısındaki su depoları, uydu antenleri, klima üniteleri tek tek kaldırıldı, kiremitleri yenilendi, hak ettiği bir yüze kavuştu. Çatıya gelenlerin görüntü alabilmeleri için bir "seyir terası" planlanıyor

Tarihi Kapalıçarşı'nın çatısı onarıldı!

Dünyanın en büyük ve en eski çarşısı olan, 558 yıllık Kapalıçarşı'nın çatısı yenilendi. Kapalıçarşı'ya ayrıca bir 'seyir terası' eklenmek isteniyor.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

eskişehirin altyapısı yenilendi mi Haberi

eskişehirin altyapısı yenilendi mi


ESKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli ilçelerde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalarına hız veren ekipler, Çifteler ilçesi Sanayi mahallesinde 2630 metre, Beshaneler mahallesinde 2500 metre ve Erbab mahallesinde 4100 metre olmak üzere toplam 9 bin 230 metre mesafedeki hattı 110’luk borularla değiştirerek abone bağlantıları tamamlandı. 


BEYLİKOVA’DA DA HATLAR YENİLENDİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ),  Beylikova ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor.


ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Beylikova ilçesinde ana depodan merkeze inen hattın değişim çalışmalarını tamamladı. 7 bin 50 metre alanda yürütülen çalışmalarda borular değiştirildi.  Ekipler ayrıca 2 bin 300 metre alanda depodan merkeze inen isale hattı çalışmalarına başladı.


SEYİTGAZİ’DE YENİ SONDAJ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ),  Seyitgazi ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor.


ESKİ Genel...