06 / 05 / 2024

Eskişehirspor Stadı son durum

Eskişehirspor Stadı son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir'de 35 bin kişilik stattaki çalışmaları inceledi.

Eskişehirspor Stadı açılış için hazırlanıyor!

2 Eylül Gazetesi köşe yazarı olan Hakkı Bulut bugünkü yazısında Eskişehirsporun yeni stadını anlattı. İşte o yazı...

Eskişehirspor Stadı'nda sona gelindi!

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Aksoy, kentteki yeni stat inşaatında sona geldiğini ifade etti.

Eskişehirspor Stadı'nda sona doğru!

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aksoy: "Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 9'uncu haftasındaki Bandırmaspor maçını burada yeni statta oynayabilir" dedi.

Eskişehirspor Stadı 3 ay için maç oynanabilir hale gelecek!

Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir'deki stat inşaatı ile ilgili "3 ay içinde yani 2016 başında stadımızı maç oynanabilir hale getireceğiz. İnşallah o zamana kadar kulüp olarak da biraz daha toparlanmış olacağız." dedi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Eskişehirspor'un stadı tadilata alınacak!

Bir dönemin efsane takımları arasında yer alan Eskişehirspor, belki de tarihinin en şanssız dönemini yaşıyor. Başkanlık seçimi aylarca devam eden ve maddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor'a bir şok haber daha geldi...

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Eski bakanlardan Ali Topuz son yolculuğuna uğurlanıyor!

Eski İmar ve İskan Bakanlarından, eski CHP milletvekili ve eski İstanbul İl Başkanı Ali Topuz'u son yolculuğuna uğurlamak üzere tören düzenledi.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eskişehirspor Stadı son durum Haberi

Eskişehirspor Stadı son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir'de 35 bin kişilik stattaki çalışmaları inceledi. Stattaki incelemenin ardından, AA muhabirine açıklamalarda bulunan Turan, Eskişehir'deki stadın TOKİ'nin şantiyeleri arasında önemli yerlerden biri olduğunu belirtti.


Ufak tefek eksikliklerinin tamamlandığını, stadı Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim edeceklerini anlatan Turan, "Birkaç hafta içerisinde bakanlığın uygun gördüğü bir tarihte eksikleri tamamlanıp, stat Türk sporuna hizmet edecek. Bu 35 bin kişilik stat, modern ve bir mühendislik harikası. Çelik sisteminden, seyir tribünlerinin olduğu yerlere kadar birçok teknik detayı var. Sporseverler, burayı gördüğünde bu stadın farklılığını anlayacak. Çim saha şu anda bile futbol oynanacak durumda getirildi. Stat, kısa zamanda Türk sporuna ve Eskişehirlilere hizmet edecek." diye konuştu.


Turan, Eskişehir'de 765 yataklı hastanenin inşaatının devam ettiğini de sözlerine...