18 / 05 / 2024

Eskişeir merkez çöp

Eskişeir merkez çöp

Vatandaşlara tepki gösteren mahalle sakinleri, "Oturdukları sokağı nasıl çöplüğe çeviriler? Bu tür atıkların ya çöpçülere verilmesi gerekiyor, yada şehir dışında uygun bir yere dökülmesi gerekiyor. Buna yetkililer biran önce çözüm bulmalı" dedi

Merkez Bankası Eski Başekonomisti Kara: ‘Döviz rezervleri erimeye devam ediyor’

3 gün önce gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CDS ve mevduat faizlerinin yükselme süreci devam ediyor. Altın satışlarının da etkisiyle Merkez Bankası rezervleri baskı altındayken, Merkez Bankası Eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, “Döviz rezervleri erimeye devam ediyor” ded

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar hemen pür dikkat bakın!

Dolar kurunun ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) doların ne kadar olacağını resmen açıkladı. Doları olanlar hemen pür dikkat bakın!

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Eski Hazine yöneticisinden olay dolar çıkışı! Merkez Bankası’nın 1 günde ne kadar dolar sattığını deşifre etti

Eski Hazineci ve Ekonomist Kerim Rota, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın geçtiğimiz Cuma günü ne kadar dolar satış yaptığını açıkladı.

Merkez Bankası’nın eski Başkekonomisti Hakan Kara canlı yayında kalan son mermiyi açıkladı! Zor günler için saklandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) eski Başekonomisti Hakan Kara, ekonomideki son gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Merkez Bankası eski Başekonomisti'nden flaş açıklama:

Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara, iktidarın ekonomik toparlanma için sakladığı son mermiyi açıkladı.

Herkesin merak ettiği enflasyona endeksli tahville ilgili bomba detayı Merkez Bankası eski Başekonomisti açıkladı

Merkez Bankası’nın eski Başekonomisti Hakan Kara, enflasyona endeksli tahville ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

Ev ya da ofise dönüşebilen konteyner üretildi!

Konteyner deyip de geçmeyin, yük taşımak dışında birçok işlevi de bulunuyor. En yeni mimari moda ise eski konteynerleri alıp, çeşitli yapılarda kullanmak.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?

Eskişeir merkez çöp Haberi

Eskişeir merkez çöp


İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir arsa vatandaşlar tarafından çöplüğe çevrildi. Bir inşaat şirketi tarafından alınan arsada inşaatın başlatılmaması çevrede oturan vatandaşlara yaradı. Arsanın boşluğunda faydalanan vatandaşlar, moloz ve çöplerini arsaya atmaya başladı. Şehir merkezinde kötü görüntünün oluşmasına neden olan arsa üzerindeki bazı çöplerden ise koku yayılmaya başladı. Arsayı kirleten vatandaşlara tepki gösteren mahalle sakinleri, "Oturdukları sokağı nasıl çöplüğe çeviriler? Bu tür atıkların ya çöpçülere verilmesi gerekiyor, yada şehir dışında uygun bir yere dökülmesi gerekiyor. Buna yetkililer biran önce çözüm bulmalı" dedi


Eskişehir'in...