22 / 07 / 2024

eskişerde inşaat atıkları nereye dökülüyor

eskişerde inşaat atıkları nereye dökülüyor

Eskişehir Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu, son günlerde çevreye atılan inşaat atıkları konusunda vatandaşı uyararak izlenecek yol ile ilgili bilgi verdi.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında çalışan 4 işçi çatıya çıktı!

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 işçi ücretlerini alamadıklarını iddia ederek çatıya çıktı.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim?

Perk İnşaat Atışalanı projesi İstanbul Esenler'de Atışalanı'nda hayata geçiriliyor. Peki Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim edilecek?

eskişerde inşaat atıkları nereye dökülüyor Haberi

eskişerde inşaat atıkları nereye dökülüyor

Eskişehir Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu adına açıklama yapan Dilek Bayraç, şehrin pek çok yerinde özellikle de boş alanlarda inşaat ve hafriyat atıklarının görüldüğünü belirterek “Mevcut yönetmeliğe karşın; kendisine kısmi inşaat atıkları dökülecek yer gösterilemeyen ya da gösterildiği takdirde döküm bedeli kendisine bir hayli yüksek gelen vatandaş, atıklarını Eskişehir’in çevresinde bulabildiği, kendince uygun en yakın yere döküyor” dedi.

Hali hazırda kurulmuş bir tesis ve yasal olarak belirlenmiş görev yetki ve sorumluluklara karşın, yaşanan gerçekte değişen bir şey olmadığını, vatandaşın ’Hafriyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atıklarının kontrolü yönetmeliği’nden habersiz olduğunu ifade eden Bayraç, “Odunpazarı sınırları içerisinde ikamet eden bir vatandaş, 4442600 Beyaz masayı telefonla aramalıdır. Belediyenin ilgili birimi tarafından vatandaşa verilen bilgi, çuval başına 8 TL (nakliye dahil) şeklindedir. Belediyeye...