06 / 05 / 2024

Esm Kaplan Turizm nerede

Esm Kaplan Turizm nerede

Esm Kaplan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Perihan Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöntem Dizayn İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Kaplan ve Fahrettin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Akap Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Akap Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Kaplan tarafından kuruldu.

Rasti Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Rasti Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece’de Burak Kaplan tarafından kuruldu.

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Zafer Kaplan tarafından kuruldu.

Trios Turizm Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Trios Turizm Ticaret  Limited Şirketi Kadıköy’de  450 bin TL  sermaye bedeli ile Arda Kazan, Bünyamin Bahar, Hazan Kaplan tarafından kuruldu.

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile  İsmail Kaplan Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Kg Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kg Konaklama Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gökçe Kaplan ve Korhan Özistek tarafından kuruldu.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forever Kaplan İnşaat Turizm Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bensu Kaplan tarafından kuruldu...

Kaplan Group Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Group Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile M. Khalid A. Al-Sinayyid tarafından kuruldu. 

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Bodrum İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Kaplan, Mehmet Hakan Özgül, Nizam Kaplan ve Seçkin Kaplan ortaklığında kuruldu. 

Rize Güneysu'da beton binalar yöresel mimariye uygun ahşapla kaplanıyor!

Rize'nin Güneysu ilçesinde, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) desteği ile 'Turizm Odaklı Yenileme ve Öze Dönüş' Projesi uygulanıyor. Proje ile beton binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun olarak ahşapla kaplanıyor...

Esm Kaplan Turizm nerede Haberi

Esm Kaplan Turizm nerede

Esm Kaplan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Perihan Kaplan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.



Esm Kaplan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

TURİZM Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve...