30 / 04 / 2024

Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri istinat duvarı

Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri istinat duvarı

Tokat'ta bir mahallede sitenin istinat duvarı çöktü. Belediye ekipleri tarafından toprağın kaldırılması ve çöken alanın onarılması için çalışma başlattı.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ticaret Bakanı Pekcan: Destek verdiğimiz esnaf sayısı 1.1 milyonu aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Kredi kefalet kooperatiflerimiz kanalıyla sağlanan kredi 67 milyar liraya, bu sene 9 ayda da 35 milyar liraya ulaştı. Destek verdiğimiz esnaf sayımız da 1.1 milyonu aştı" dedi.

Pandemiden zarar gören esnafın borçları ertelendi!

Koronavirüs salgınında zarar gören esnaf ve sanatkarların, kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle ve Halk Bankası kanalıyla 30 Haziran tarihi öncesi kullandığı düşük faizli kredi borçları üç ay süreyle ertelendi.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Konya Ereğli'deki esnafa ucuz konut müjdesi!

Konya Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ereğli'de esnaf için konut inşa edecek. arsa teminini yapılan projede sona gelindi...

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi eski binası kiraya verilecek!

Sınırlı Sorumlu Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2016 hesap yılına ait olağan genel kurul toplantısı geçtiğimiz pazar günü yapılarak kabul edildi.

Tekirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi yeni binasına taşınacak!

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Hürriyet Mahallesi'nde yeni bir hizmet binası satın aldı. 2 katlı hizmet binasında daha rahat bir çalışma ortamında üyelerine hizmet verecek.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi'nin binası yenilendi!

Aydın Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hizmet binası baştan aşağıya yenilendi. Kooperatifin başkanlığını 15 yıldır yapan Ali İhsan Kubaliç, "Her tarafı sıfırdan yeniledik'' dedi.

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi binasının temeli atıldı!

Tokat'ta 630 metrekare oturum alanı 5 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının temeli törenle atıldı.

Antalya Gazipaşa'nın yeni hizmet binası 2 milyon TL'ye mal olacak!

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yeni hizmet binası inşaatı hızla yükseliyor. 14 Aralık'ta törenle temeli atılan bina inşaatının zemin katı kısa süre önce tamamlandı.

Mustafa Salman: Esnaf da kentsel dönüşümden yararlanmalı!

Yeni Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, Adıyaman Belediyesi tarafından düşünülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında açıklamalarda bulundu.

KESKDB hizmet binası için yetki aldı!

S.S. Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, hafta sonunda Daday İksir Resort Otel'de gerçekleştirildi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri istinat duvarı Haberi

Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri istinat duvarı

Tokat'ın Küçükbeybağı Mahallesi Yeşilbağ Caddesi'nde bulunan Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri'nin istinat duvarı çöktü. Yolun yaklaşık 300 metrelik bölümünde bir süre önce toprak kayması oluşması üzerine bu alan, tahtalarla desteklenerek önlem alınmıştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çökme yaşanan alanın yaklaşık 30 metrelik bölümü olan ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri'nin istinat duvarını oluşturan kısmı, sitenin bahçesine çöktü.

Belediye ekipleri tarafından toprağın kaldırılması ve çöken alanın onarılması için çalışma başlattı. Alan, güvenlik şeridine alındı.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Evleri yöneticisi Nurettin Kura, duvarın iki yıl önce yapıldığını söyleyerek "Duvar gece çöktü. Tesellimiz can kaybı veya yaralanmanın olmaması" açıklamasında bulundu.