02 / 05 / 2024

Esra Akkaya kimdir

Esra Akkaya kimdir

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Esra Aydoğan Moza kimdir?

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Mimari Proje bölümünde 3 yıl çalıştıktan sonra, Ankara’da EsraMoza MimarlıkOfisi’ni kurarak kendi çalışmalarına başlayan Esra Aydoğan Moza kimdir?

Esra Şener Çetin kimdir?

Mimar Esra Şener Çetin kimdir? Esra Şener Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esra Şener Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Esra Şener Çetin...

Esra Şenoğlu kimdir?

Peyzaj Mimarı Esra Şenoğlu kimdir? Esra Şenoğlu, bugüne kadar hangi firmalar ile çalıştı? Esra Şenoğlu, bugün hangi şirkette çalışmalarına devam ediyor? İşte Peyzaj Mimarı Esra Şenoğlu...

Salih Akkaya kimdir?

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

Filiz Akkaya kimdir?

EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya kimdir? Filiz Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA PLUS Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya..

Zeynel Akkaya kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya kimdir? Zeynel Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya'nın biyografisi

Feyzi Akkaya kimdir?

STFA Holding'in kurucularından olan Feyzi Akkaya kimdir? Feyzi Akkaya, yaşamı boyunca hangi işlerde görev aldı? Feyzi Akkaya, Sezai Türkeş ile birlikte STFA Holding'i ne zaman kurdu?

Sebahattin Akkaya kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AKP Burdur Belediye Başkan Adayı olan Sebahattin Akkaya kimdir? Sebahattin Akkaya bugüne kadar neler yaptı? İşte Burdur Belediye Başkan Adayı Sebahattin Akkaya...

Esra Akkaya kimdir Haberi

Esra Akkaya kimdir

İstanbul’da ailesiyle karantina altında olan ünlü oyuncu Esra Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesine eleştirilerde bulundu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; oyuncu tek evinin Bodrum’da olduğunu söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: “Bodrum’un İstanbullulara karşı bir tür nefret söylemini üzülerek takip ediyorum. Benim tek evim Bodrum’da ama şu an İstanbul’da annemle kalıyorum.

Fakat şunu anlamıyorum. Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?

Bundan 4 yıl önce Bodrum’a taşındım. Bodrum’un bozuluşu, gidişatı ilerledi gözümüzün önünde. Kim gelsin, kim gitsin değil; kimin kıymet bildiği önemli. Şu an ‘gelmesinler’ diyenlerde Halikarnas Balıkçısı’nın torunları değiller. Koca koca binalara neden göz...