05 / 05 / 2024

Esra Erdem

Esra Erdem

Interact Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Patoğlu, Esra Erdem, Mustafa Yalçın, Gökay Çoruhlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Basmaz İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Esra Basmaz tarafından kuruldu.

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Çelik tarafından kuruldu.

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Akın Erdem tarafından kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz yeni şirket kurdu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kemal Erdem tarafından kuruldu.

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erdem tarafından kuruldu.

Esra Erdem Haberi

Esra Erdem



Interact Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Patoğlu, Esra Erdem, Mustafa Yalçın, Gökay Çoruhlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Interact Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Mekatronik, bilişim ve sağlık teknolojileri alanlarında; 1) Bilim ve teknolojinin gelişmesini sağlayacak yeni bilgiler kullanarak mevcut ürün, hizmet, yöntem ve süreçleri geliştirmek 2) Her türlü cihazın, teçhizatın ve ekipmanların ve bunlara ait yedek parçaların, üretimini, tamirini, montajını, servisini, testini, alış ve satışını, pazarlamasını,  ithalat ve ihracatını yapmak         3) Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak, ithalat ve ihracatını yapmak         4) Yerli ve yabancı şirketler, kurum,...