27 / 04 / 2024

Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz yeni şirket kurdu!

Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz yeni şirket kurdu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.



Erko Şirketler Grubu'nun sahibi Yılmaz Korkmaz ve Erko Şirketler Grubu'nda pay sahibi olan Esra Korkmaz, Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi'ni kurdu. 

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de 44 milyon 630 bin 846 TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve turizm alanında faaliyette bulunan Erko Şirketler Grubu'nun sahibi Yılmaz Korkmaz ve pay sahibi olan Esra Korkmaz tarafından kurulan Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi, inşaat alanında faaliyet gösterecek. 

Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz yeni şirket kurdu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi konusu:
Şirket aşağıdaki konuların gerçekleşmesi için ticari, hukuki, mali veya idari tasarruflarda bulunabilir. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, arsa, ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depolar, ticari parklar ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..... ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Adres: 
Küçükbakkalköy Mah.Dudullu Cd. Brandıum R1 Bl.No:23-25a/244 Ataşehir

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön