04 / 05 / 2024

Esra Erol programındaki gelin adayının evini mi dekore ettirecek

Esra Erol programındaki gelin adayının evini mi dekore ettirecek

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

2024 Yatırım Programı’ndaki projeler ve tutarları Resmi Gazete'de yayımlandı!

2024 Yılı Yatırım Programı’nda yer alan projeler ve tutarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Başvuran 12 ay boyunca 1250 TL alacak! Aile Destek Programı ödemeleri yattı mı? Hemen hesaplarınıza bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca dar gelirli hanelere yapılan Türkiye Aile Desteği Programı kapsamındaki yardımların hesaplara ne zaman yattığı merak ediliyor. İşte 2022 Kasım ayı ödemeleri...

Aile destek programında bu detayı unutup başvuran milyonlarca kişi var! Boşa yapmayın, hemen tıklayın

Aile destek programı başvuruları devam ediyor. Aile destek programındaki bir detayı unutup da başvuran milyonlarca kişi var. İşte başvuruları dikkate alınmayan o kişiler hakkındaki detay...

Sadece başvur ve 7 bin 200 lira kazan! Aile Destek Programı paraları yattı mı? Aile Destek Programı’na nasıl başvurulur?

Toplamda bir yılda 7 bin 200 liraya kadar yardım sağlanabilecek olan Aile Destek Programı hakkındaki sorular her geçen gün çoğalmakta. Peki Aile Destek Programı paraları yattı mı? İşte detaylar…

ÖİB'den 11 ildeki taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme kapsam ve programındaki bazı taşınmazların satışları bugünkü 31359 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: Türkiye'nin 2020'de yüzde 5'lik büyüme hedefi var!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin Yeni Ekonomik Programı'ndaki (YEP) büyüme hedeflerinin makro dengesizlikleri artırabileceğini aktardı.

İstanbul Havalimanı'na taşınma 5 Nisan'da başlayacak!

İstanbul Havalimanı'nda transfer programındaki değişiklik resmen açıklandı. Havalimanına taşınma süreci 5 Nisan 2019'da başlayacak.

Yatırım Programı'ndaki ulaşım yatırımları!

2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Yatırım Programı'ndaki ulaşım yatırımları..

Esra Erol programındaki gelin adayının evini mi dekore ettirecek Haberi

Esra Erol programındaki gelin adayının evini mi dekore ettirecek

Esra Erol’da sürpriz bir an yaşandı. Gelin adayı Özlem’in evini yeniden dekore edeceğinin müjdesini veren Esra Erol ” sen bugün çok üzülmüşsün ve sana çok mutlu olacağın bir sürprizim var. İçime Selim Yuhay kaçtı. Tanıyorsundur, evim şahane programını yapıyordu. Aynı şekilde bende senin evini dekore edeceğim” dedi ve gelin adayı gözyaşlarına hakim olamadı.


ÇIĞLIKLARLA AYRILDI

Loca adaylarının da destek olacağı bu güzel proje için gelin adayı Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla...