16 / 05 / 2024

Essa Flora satışta

Essa Flora satışta

Essa Gayrimenkul markası altında Anadolu yakasında art arda geniş projelere imza atan firma, şimdi de Çekmeköy'ün ormana komşu son arazisi üzerinde hayata geçirdiği Essa Flora'yı görücüye çıkardı...

İşte Park Mavera 3'te satışta olan konutların ortalama satış fiyatları!

Park Mavera 3'ün gayrimenkul sertifikasına konu olmayan benzer nitelikte bağımsız bölümlerden satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatları yayınlandı.

Asrın Konakları Marina satışta!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinde lansmana özel indirimler uygulanacak.

Marina Ankara'da son 32 daire satışta!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyle sınırlı kampanyada son 32 daire satışta. Projede 100 ay vade ve yüzde 0 vade farkı imkanı bulunuyor.

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Sarıyer Tarabyalife Evleri 1 milyon 220 bin TL'den satışta!

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tarabyalife projesi 256 konuttan meydana geliyor. Sarıyer Tarabyalife Evleri 1 milyon 220 bin TL'den satışta.

Ümraniye AZE Tower 300 bin TL'den satışta!

Toplam 75 daireden meydana gelen Ümraniye AZE Tower projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yükseliyor. Ümraniye AZE Tower 300 bin TL'den satışta.

Özyurtlar Ödül İstanbul 179 bin TL'den satışta!

Ön satışa sunulan Ödür İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Özyurtlar Ödül İstanbul 179 bin TL'den satışta...

Bumerang Kartal satışta!

Özkartallar A.Ş. tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi satışta. Projede ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12.500 TL arasında değişiyor.

Yeni Acıbadem ön satışta!

Acıbadem’in en özel mevkilerinden birinde bulunan Yeni Acıbadem satışa sunuldu. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje, Acıbadem’de ulaşım ağlarının merkezi kesişme noktasında bulunuyor. Müstakil ev yaşamı konforunu sunan proje ön satışta.

Enda Konakları lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta!

Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda hayata geçen “yatay mimari” konseptli ENDA Konakları, lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışta.

Beşiktaş Number 7 Apartments yeniden satışta!

2016 yılında 13.5 milyon dolara satışa çıkarılan Beşiktaş Number 7 Apartments yeniden satışta. Beşiktaş Number 7 Apartments projesinde 25 dekorasyonlu daire bulunuyor.

EMS 211 Park'ta son daireler satışta!

EMS Yapı tarafından hayata geçirilecek EMS 211 projesinde son daireler satışta. Projede daireler cazip ve esnek ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.

Balance Güneşli'de loft rezidanslar satışta!

Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

Essa Flora satışta Haberi

Essa Flora satışta

Essa Gayrimenkul markası altında Anadolu yakasında art arda geniş projelere imza atan firma, şimdi de Çekmeköy'ün ormana komşu son arazisi üzerinde hayata geçirdiği Essa Flora'yı görücüye çıkardı. 59 adet konuttan oluşan butik proje, anahtar teslim satışa çıktı. 


İnşaatı 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamlanan projede makete dahi ihtiyaç duyulmadı. İnşaat Gurubu Başkanı Eren Sarıoğlu, mevcut arsa stoklarının planlaması ve proje geliştirme sürecini Essa Yapı markası altında yönetiyor. Üçer katlı bloklarında, her biri farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 150 metrekare-320 metrekare büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, çatı dublekslerif / ne ilaveten bahçe kat ve orta kat şeklinde çeşitleniyor. Alçak katlı tüm bloklar ciddi arsa payına sahip olurken, bahçe kullanımı zemin katı dairelerde 232 metrekareye'ye kadar çıkıyor. İki adet...