03 / 07 / 2024

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için imzaları attı! Proje Kuzu Toplu Konut'tan gelecek! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için imzaları attı! Proje Kuzu Toplu Konut'tan gelecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hatay Antakya 10. Etap için Kuzu Toplu Konut ile sözleşme imzaladı. İşte o sözleşmenin detayları...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hatay Antakya 10. Etap sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO ile T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile şirket arasında imzalanan protokol kapsamında Bakanlık adına ihale edilen Hatay Antakya 10. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesini imzaladı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 15 Mayıs'ta sözleşmeye imza attı. 

Söz konusu sözleşmenin bedeli 5 milyar 56 milyon + KDV olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için imzaları attı! Proje Kuzu Toplu Konut tan gelecek! 

HATAY İÇİN ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Emlak Konut GYO, geçtiğimiz gün de Hatay Antakya 9. Etap için sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Emlak Konut GYO Hatay Antakya 9. Etap için 4.5 milyar TL'lik sözleşme Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 14 Mayıs 2024'te imzalandı. 

Şirket, Hatay'da 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap, 4. Etap, 7. Etap ve 8. Etap için de sözleşme imzaladı. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için imzaları attı! Proje Kuzu Toplu Konut tan gelecek! 

Hatay Antakya 1. Etap deprem konutlarının sözleşmesi Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. - Çetin Sezgin İş Ortaklığı ile imzalandı. 1. Etap'ın sözleşme bedeli 522 milyon 660 bin TL + KDV oldu. 

Hatay Antakya 2. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi için de Cevahir Yapı ile imzalanan sözleşme bedeli 648 milyon lira+ KDV şeklinde açıklandı. 

Hatay Antakya 3. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'nin sözleşmesi de UNTD İnş. A.Ş. ile 570 milyon 700 bin Türk Lirası + KDV bedel olacak şekilde imzalandı. 

Hatay Antakya 4. Etap Kazı ve Zemin İyileştirme İşi'nin sözleşmesi de 555 milyon 171 bin lira + KDV sözleşme bedeliyle Torkam İnşaat ile imzalandı. 

Hatay Antakya 7. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. ile 22 Nisan tarihinde 7 milyar 869 milyon 161 TL + KDV sözleşme tutarıyla imzalandı. 

Borsa İstanbul'da Fikirtepe depremi! Emlak Konut GYO hisseleri sert düştü!

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesinin inşaatı yürütmeyi durdurma kararına rağmen devam ediyor!

Emlak Konut GYO'dan dev satın alma: Yeni Fikirtepe'deki 1.615 bağımsız bölüm 11.5 milyar TL'ye alındı!


 


Geri Dön