19 / 05 / 2024

Essen AVM yılsonuna kadar iki şube daha açacak

Essen AVM yılsonuna kadar iki şube daha açacak

Sakarya'da perakende sektörüne hızlı giriş yaparak vatandaşların ilgi odağı haline gelen Essen Alışveriş Merkezi 12 şubesiyle hizmet veriyor.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

AVM'lerdeki ortak gider sorunu büyüyor!

Perakendecilerle AVM yönetimleri arasında başlayan ‘ortak alan genel giderleri tartışması’ alevlendi. Taraflardan karşılıklı restler geldi.

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

AVM yönetimine dair 25 altın ipucu!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım "AVM Yönetimine Dair 25 Altın İpucu" başlıklı bir yazı yayınladı. İşte Yıldırım'ın o yazısı...

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

AVM yönetimleri kira bedellerinde indirim yapmalı! 

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, koronavirüs salgınında AVM çalışanlarının büyük riskte olduğunu belirtti. Alemdar, AVM yönetimlerinin bu dönemde mağazaların kira bedellerinde indirime gitmesi gerektiğini söyledi...

AVM yönetimine dair 23 altın ipucu!

AVM ve Karma Projeler Genel Müdürü Engin Yıldırım, AVM yönetimine dair 23 altın ipucu verdi...

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

AVM yönetimlerinin uzlaşma kültürüne sahip olması gerekiyor!

Elle Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Akar, sektörde kredi borcu olmayan nadir şirketlerden biri olduklarını söylüyor. Sektör olarak AVM kiraları ve üreticilerle olan vade sorunları konularında çözüm aradıklarını belirtiyor.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Essen AVM yılsonuna kadar iki şube daha açacak Haberi

Essen AVM yılsonuna kadar iki şube daha açacak

Essen 350 çalışanı ile şehrin istihdamına da büyük katkı sağlıyor. Essen AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Esen mahalle bakkalı samimiyetinde ancak kalitenin ucuza satılacağı mağazalar hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Esen "Yılsonuna kadar iki şube daha açmayı planlıyoruz. 2016 hedefimiz ise Sakarya'da en az 20 şube sayısına ulaşmak" dedi. Esen, "Her yeni şubemiz vatandaşın ilgi odağı oluyor. Yola çıkarken kendimize iki hedef koymuştuk. Birincisi samimi ve sıcak mağazalar, ikincisi ise şehrin her noktasında 'kaliteyi ucuza satacak şubeler. Hamdolsun her iki hedefimizde de sapma olmadan ilerliyoruz. Sakaryalı bizi çok sevdi ve yalnız bırakmıyor. Onların sevgisine layık olabilmek için daha çok çalışıyoruz" görüşünü dile...