03 / 05 / 2024

Essenora Büyük Takas Kampanyası 2017

Essenora Büyük Takas Kampanyası 2017

Toplam 758 adet konut, 12 adet ticari birim ve 1 marketten oluşan Essenora projesinde "Eski evini getir, yeni evinde otur" kampanyası başladı. Proje 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatı! Sıfır araba alacaklara Şubat müjdesi!

DS Automobiles, DS4, DS7 ve DS 9 modellerinde büyük takas ve kredi fırsatını başlattı. Bu aya özel tek tek açıklandı. Peki DS4, DS7 ve DS 9 modellerinin 2024 Şubat fiyatları ne kadar? İşte 4 Şubat 2024 fiyat listesi...

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Essenora Evleri'nde büyük takas kampanyası! Eski evi getir, yeni evinde otur!

Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede geçerli büyük takas kampanyası kapsamında eski evinize karşılık, yeni bir ev sahibi olabiliyorsunuz...

Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası!

Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora Gaziosmanpaşa'da büyük takas kampanyası başladı. Essenora Gaziosmanpaşa projesinde hala 2016 fiyatları geçerli.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde daire takas tartışması!

Büyükşehir Belediyesi’nin dün yapılan meclis toplantısında 24 dairenin takas edilmesi ile ilgili maddede tartışma çıktı. CHP’li üyeler, bu konutların dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlarla verilmesini isteyerek takasa karşı çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 181 gayrimenkul satacak!

Büyükşehir Belediyesi atıl durumda olan, takas, devir ve borç karşılığı devir amacı ile satış kararı aldığı 181 gayrimenkul için meclisten encümen ve Başkan’a yetki isteyecek.

Ankara Büyükşehir ile SGK, Ulus için ilk adımı attı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamında SGK’nın Anafartalar Mahallesi’ndeki tesisleri karşılığında yapılacak takas için verilecek taşınmazları belirledi. İşte takas edilecek taşınmazlar...

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısında Hüseyin Aksu Tesisleri'nin takası için Başkan Çerçioğlu'na yetki verildi. İlk toplantı Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başkanlığında yapıldı.

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Essenora Büyük Takas Kampanyası 2017 Haberi

Essenora Büyük Takas Kampanyası 2017


Toplam 758 adet konut, 12 adet ticari birim ve 1 marketten oluşan Gaziosmanpaşa Essenora projesi Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. 


İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de konumlandırılan Essenora projesi 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelere yer verilen Essenora'da sosyal alanlar arasında kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları gibi donatılar mevcut. 


Essenora eski evini getir, yeni evinde otur!


Teslimlerin hemen yapıldığı Essenora Gaziosmanpaşa projesinde "Eski evini getir, yeni evinde otur" kampanyası başladı.  Essenora Evleri'nde ödeme planı kapsamında  60 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,49 faiz oranı sunuluyor. Projede hala 2016 fiyatları geçerli. 


Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Pınar...