05 / 05 / 2024

Essenora daire fiyatları ne kadar

Essenora daire fiyatları ne kadar

Gaziosmanpaşa Essenora satış ofisi telefon numarası 444 8 344 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor. Peki Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora daire fiyatları!

Essenora daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Projede, sauna, fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları, cafe yer alıyor...

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları!

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Essenora konut fiyatları!

Essenora konut fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora Evleri Gaziosmanpaşa Küçükköy'de daireler Haziran 2016 yılında teslim ediliyor. Essenora'da 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Küçükköy Essenora daire fiyatları!

Küçükköy Essenora daire fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa Essenora daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Gaziosmanpaşa Essenora projesinde toplam 758 daire yer alıyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri fiyatları 361 bin TL'den başlıyor.

Essenora satış fiyatları!

Essenora satış fiyatları haberimizde yer alıyor. Daire alanlarının 71 metrekare ile 256 metrekare arasında değiştiği projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor.

Essenora güncel daire fiyatları!

Essenora güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan proje Atik ile Akın-Enga - Yimta Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Küçükköy Essenora daire fiyatları!

Küçükköy Essenora daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 21 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Essenora Konutları'nda firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor...

Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora projesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor. Peki Essenora daire fiyatları ne kadar?

Essenora lansman fiyatları!

Essenora lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede 758 tane daire, 12 tane dükkan ve 1 tane market yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora ev fiyatları!

Gaziosmanpaşa Essenora ev fiyatları 245 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 439 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Daire alanlarının 72 - 256 metrekare arasında değiştiği projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Essenora daire fiyatları ne kadar Haberi

Essenora daire fiyatları ne kadar

Essenora Residence'de teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen proje 6 bloktan oluşuyor. 


Gaziosmanpaşa Essenora satış ofisi ile 444 8 344 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Daire fiyatları 397 bin TL'den başlangıç gösteren proje 758 konut, 12 dükkan ve 1 marketten oluşuyor.


Essenora Evleri İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Projede nakitte yüzde 15, yüzde 50 peşinde yüzde 7, yüzde 25 peşinde ise yüzde 3 indirim imkanı sağlanıyor. 


Küçükköy Essenora'da çocuk oyun alanları, sauna, cafe - restoran, mini spor alanları, buhar odası, kapalı otopark, iki adet yüzme havuzu, fitness center gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Essenora Küçükköy'de 0 peşinat, 0 faiz, 0 banka kredisi ve 0 kefil ile 24 ay vade uygulanıyor. Konut...