05 / 05 / 2024

Essenora Konutları fşyatları

Essenora Konutları fşyatları

Essenora Konutları fiyatları minimum 245 bin TL, maksimum ise 1 milyon 439 bin TL olarak belirlendi. Projede daire teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatı!

Şengürler İnşaat tarafından Düzce Merkez İstanbul Caddesi'ne yakın konumda yükselene Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Adapark Konutları ne kadar? İşte Adapark Konutları ile ilgili detaylar...

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle'de yüzde 30'u peşin, kalanı 120 ay vade fırsatı! 

50 bin metrekareye yakın büyüklükte arsa üzerinde yükselen Avrupa Konutları Yenimahalle'de konut satışları 120 ay vade fırsatıyla başladı. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle'de konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70 artırdı! Uzmanlardan konutların boş tutulmasını önleyecek mekanizma çağrısı! 

Depremzedeler yakın şehirlere göç ederken bazı fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70’e varan oranda yükseltti. Çevre şehirlerdeki emlak komisyoncularından fırsatçılara göz açtırılmaması çağrısı yapılırken; uzmanlar boş tutulan konutlar ve yabancılar için önlem alınmasını istiyor.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Essenora Konutları fşyatları Haberi

Essenora Konutları fşyatları

Essenora Konutları, 1+1 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana geliyor. 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketin yer aldığı proje Gaziosmanpaşa - Küçükköy'de inşa ediliyor.


Essenora fiyatlar

1+1 daireler 245 bin TL - 338 bin TL

2+1 daireler 333 bin TL - 559 bin TL

3+1 daireler 459 bin TL - 587 bin TL 

4+1 daireler 704 bin TL - 804 bin TL


Essenora Teras Evler 

2+1 daireler 722 bin TL - 751 bin TL

3+1 daireler 1 milyon 195 bin lira - 1 milyon 439 bin TL

4+1 daireler 1 milyon 345 bin TL - 1 milyon 439 bin TL


Essenora Konutları 'nda yer alan sosyal donatı alanları arasında çok amaçlı spor alanları, fitness merkezi, cafeler, restaurantlar, 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini spor alanları...