15 / 05 / 2024

Essenora reklam

Essenora reklam

Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa Evleri projesi, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip. Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı.

Essenora'da Atla Gel kampanyası!

Essenora’nın “Atla Gel” yeni reklam filmi ekranlarda yer alamya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşin, hemen tapu, hemen taşın özelliklerinin ve ödeme avantajları sunuluyor...

Essenora ilginç kampanyasıyla 30 milyon liralık konut satacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen Essenora projesinin "Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan" adlı ilginç reklam filmi 2.5 hafta içinde Youtube'da 120 bin kişi tarafından izlenme rakamına erişti.

Gaziosmanpaşa Essenora'da fiyatlar 397 bin liradan başlıyor!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle hayata geçirilen Gaziosmanpaşa’da Türkiye’nin ilk ruhsatı alınan projesi Essenora, 2015 yılına damga vuran reklam kampanyası ile sektörde süregelen “İletişim” anlayışını değiştirdi.

Hayat İskele Kalıp Sistemleri ve İnşaat Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat İskele Kalıp Sistemleri ve İnşaat Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Hacıömeroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Piron Mimarlık Yapı Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piron Mimarlık Yapı Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Gürcüoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi'nde kuruldu.

AVM'lerde anonslu reklam dönemi başlıyor!

SAYILARI 329’u bulan alışveriş merkezleri (AVM) reklamcıların yeni gözdesi oldu. 2013’te 1.6 milyar girişin yapıldığı AVM’lerde eylül ayından itibaren her yarım saatte bir tüm alanda duyulacak şekilde anonslu reklam yapılacak...

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi kuruldu!

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kütahya Seramik Pegasus Hava Yolları'na reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamındaki ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi.

Corner Reklam Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Corner Reklam Mağazacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şuayb Uğur Özkan, Enver Sandalcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Kağıthane, Gültepe'de kuruldu.

Kütahya Seramik, Pegasus'a reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın işbirliğiyle koltuk numaralarının bulunduğu alanı, reklam alanına dönüşüyor.

Tezahürad Reklam Ajansı, müşteri portföyüne İrfan Home’u dahil etti!

Beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya, perdeden, kozmetiğe kadar toplam 80 Bin çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet veren İrfan Home, reklam faaliyetlerini uzman kadrosuna emanet etti...

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile 14 Ağustos 2014 tarihinde açıldı..

Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı!

Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa Evleri projesi, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip. Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı.

Essenora reklam Haberi

Essenora reklam

Tezahhürad Reklam Ajansı, müşteri portföyüne İstanbul’un “en çekici” konut projesi Essenora’yı da ekledi.


Reklam sektörünün öncü isimleri arasında yer alan TEZAHHÜRAD Reklam Ajansı, müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.!

İstanbul’un “en çekici konut projesi” Essenora, Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor.


Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip.


20 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan Essenora Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor ve minimum yüzde 25 peşinat...