29 / 04 / 2024

Essenora sosyal imkanlar

Essenora sosyal imkanlar

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in master planlarını hazırladığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 60 dönümlük şehir parkının yanındaki 21 dönümlük alanda yapımına başlayan Essenora projesininin yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı.

Flores Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Flores İstanbul'un kalbi Topkapı'da yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2 bloktan oluşacak Flores Topkapı projesi alıcılarına çeşitli sosyal imkanlar sunacak.

Tulipa, Balance Güneşli'de!

Basın Ekspres bölgesinde gerek inşaat ve tasarım kalitesi gerekse sunduğu sosyal imkanlarıyla en prestijli ofis projesi olarak gösterilen Balance Güneşli’de, yaşama artı değer katacak hizmetleri ile Spa ve Sağlık Kulübü Tulipa Eylül ayı itibari ile yerini alıyor.

İsmail Fedakar: Kentsel dönüşüm milli davamız!

Kent Maraş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Fedakar: “Ülkemiz için yolu, altyapısı, yeşil alanı ve sosyal imkanları ile planlı, sağlıklı ve sürdürülebilir şehirler ancak kentsel dönüşümle sağlanabilir” dedi.

3 KÖK Yapı'dan Adıyaman Kahya'ya dev proje!

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Aris Grand Tower Esenyurt!

Aris Grand Tower Esenyurt 'ta teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Çeşitli sosyal imkanlar sunan projede 36 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

AND Pastel Evleri Kartal fiyat!

AND Pastel Evleri Kartal fiyat listesi dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Çeşitli sosyal imkanlar sunan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Vadistanbul Park Residence fiyat!

Vadistanbul Park Residence fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede yüzme havuzu, basketbol sahibi gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

Zermeram Evleri Konya teslim tarihi!

Zermeram Evleri Konya teslim tarihi 36 ay olarak belirtiliyor. Konya'nın Meram ilçesinde inşa edilen projede yüzme havuzu, fitness ve spor alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Essenora, Gaziosmanpaşa'ya yeni bir estetik değer katıyor!

Essenora A.Ş. dev konut projesiyle Gaziosmanpaşa’ya yeni bir estetik değer katıyor. Haziran 2016 teslim tarihiyle duyurulan Essenora sunduğu sosyal imkanlar ve avantajlı fiyatları ile beyaz yakalıların en çok tercih ettiği proje oldu.

Balance Güneşli: Kurumsal kimliği en iyi yansıtan ofis projesi!

Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları, zengin teknik donanımı ve çalışma hayatına artı değer katan sosyal imkanları ile Balance Güneşli İstanbul'da özel sektörün çekim merkezi haline geldi...

Bakırköy City Kartaltepe satış fiyatları!

Bakırköy City Kartaltepe satış fiyatları konutların büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arsa alanı 9 bin 933 metrekareden oluşan projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Essenora sosyal imkanlar Haberi

Essenora sosyal imkanlar

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in master planlarını hazırladığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 60 dönümlük şehir parkının yanındaki 21 dönümlük alanda yapımına başlayan Essenora projesininin yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı. Toplam 758 konutluk projede, 2+1 ve 3 +1 dâhil toplam 58 adet bahçeli teras villa yer...