29 / 04 / 2024

Vadistanbul Park Residence fiyat!

Vadistanbul Park Residence fiyat!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Vadistanbul Park Residence fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sunuluyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede yüzme havuzu, basketbol sahibi gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Vadistanbul Park İstanbul Ayazağa Cendere bölgesinde hayata geçiriliyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda inşa edilen proje 2018 yılının Kasım ayında teslim edilecek. 


Vadistanbul Park Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Projenin mağaza alanı için 22 bin metrekare, ofis alanı için ise 120 bin metrekare ayrılıyor. 


Yüzde 25 peşinde, kalan bedelin banka kredisiyle, yüzde 1.13 faiz oranıyla vadelendirildiği Ayazağa Vadistanbul Park'ta 762 adet daire ve ticari alanlar mevcut. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı  Vadistanbul Park  Cendere'de satışlar devam ediyor. 

Vadistanbul Park Residence fiyat!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park fiyatları 748 bin TL'den başlıyor. Projede park, yüzme havuzu, basketbol sahası, kreş, kafeler ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. 

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön