15 / 05 / 2024

Essenora Tezahhürad Reklam Ajansı

Essenora Tezahhürad Reklam Ajansı

Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa Evleri projesi, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip. Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı.

Essenora'da Atla Gel kampanyası!

Essenora’nın “Atla Gel” yeni reklam filmi ekranlarda yer alamya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşin, hemen tapu, hemen taşın özelliklerinin ve ödeme avantajları sunuluyor...

Essenora ilginç kampanyasıyla 30 milyon liralık konut satacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen Essenora projesinin "Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan" adlı ilginç reklam filmi 2.5 hafta içinde Youtube'da 120 bin kişi tarafından izlenme rakamına erişti.

Gaziosmanpaşa Essenora'da fiyatlar 397 bin liradan başlıyor!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle hayata geçirilen Gaziosmanpaşa’da Türkiye’nin ilk ruhsatı alınan projesi Essenora, 2015 yılına damga vuran reklam kampanyası ile sektörde süregelen “İletişim” anlayışını değiştirdi.

Tezahürad Reklam Ajansı, müşteri portföyüne İrfan Home’u dahil etti!

Beyaz eşyadan züccaciyeye; tekstilden mobilyaya; elektronikten, halıya, perdeden, kozmetiğe kadar toplam 80 Bin çeşit ürünle İstanbul’un en gözde semtlerinde hizmet veren İrfan Home, reklam faaliyetlerini uzman kadrosuna emanet etti...

Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı!

Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa Evleri projesi, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip. Essenora, Tezahhürad Reklam Ajansı ile anlaştı.

3DKonut.com, Google Earth haritası üzerinde açıkhava reklam alanları oluşturdu!

3DKonut.com, Google Earth haritası üzerinde açıkhava reklam alanları oluşturdu. Açıkhavayı, 3 boyutlu internet ortamına taşıyan bu uygulamayı ilk kullanan marka ise mobilya sektöründen geldi.

DSO İnşaat Turizm Reklam Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSO İnşaat Turizm Reklam Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Zengin, Serhat Kapki tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

3. havalimanı İstanbul Grand Airport'un reklam filmi yayınlandı!

İstanbul'un 3. havalimanının reklam filmi yayınlandı. İsmi henüz belli olmasa da İstanbul Grand Airport (IGA) olarak anılan 3. havalimanının dünyanın en büyük havalimanı olması hedefleniyor.

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mustafa Akyüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’ a baglı Radisson Blu markasının İstanbul’ da ki ilk SPA oteli OLAN Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı.

Türk Telekom’un yeni reklam yüzü 'Tekno Tekir' oldu!

Türk Telekom’ un müşterilerine sunacağı tüm yenilikleri duyuracak olan Tekno Tekir, yayınlanmaya başlayan ilk reklam filminde Türkiye’ nin ilk akıllı ev telefonunu E4’ ü tanıtıyor...

Yimta İnşaat Essenora projesi!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Yimta İnşaat Essenora projesi detayları...

Bina cephelerine reklam almak!

Günümüzde reklam mecraları arasında binaların dış cephesi de yer alıyor. Apartman için gelir sağlayan bu uygulama nasıl gerçekleşiyor? İşte bina cephelerine reklam almak için izlenen yol...

Essenora Tezahhürad Reklam Ajansı Haberi

Essenora Tezahhürad Reklam Ajansı

Tezahhürad Reklam Ajansı, müşteri portföyüne İstanbul’un “en çekici” konut projesi Essenora’yı da ekledi.


Reklam sektörünün öncü isimleri arasında yer alan TEZAHHÜRAD Reklam Ajansı, müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.!

İstanbul’un “en çekici konut projesi” Essenora, Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor.


Toplam 750 adet konuta yer verilen Essenora Gaziosmanpaşa, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi alanlara sahip.


20 bin metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılan Essenora Evleri için banka kredisi kullanılabiliyor ve minimum yüzde 25 peşinat...