04 / 05 / 2024

Essenora yeni fiyat listesi

Essenora yeni fiyat listesi

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde fiyatlar 426 bin TL'den başlayarak değişiyor. Essenora Evleri Gaziosmanpaşa'da daireler önümüzdeki Ekim ayında teslim edilecek...

Fiat Fiorino'nun Nisan 2024 yeni fiyat listesi açıklandı, hem kampanya hem de 25 bin TL'lik yeni indirim geldi!

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Fiorino'nun Nisan 2024 fiyatları açıklandı. Fiat tarafından açıklanan yeni fiyat listesine Fiorino'ya hem 25 bin TL indirim hem de yeni bir kampanya geldi.

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör Nisan 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi!

Başak Traktör çiftçilerin merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Başak Traktör tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi...

Honda Civic'in en yeni fiyat listesi açıklandı! Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi!

Otomotiv devi Honda yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyat listesini açıkladı. En sevilen modeller arasında yer alan Civic'e tam 100 bin TL'lik Mart 2024 indirimi geldi...

Egea Cross'un Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı! Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin lira indirim geldi!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı. Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. 

Fiat Egea'nın yeni fiyat listesi ağızları açık bıraktı! Hem 54 bin TL indirim hem de 12 ay 0 faizle otomobil fırsatı! 

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Egea'nın yeni fiyat listesi resmen ağızları açık bıraktı. Peki Fiat Egea'nın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte son dakika Egea fiyat listesi...

Toyota'dan tüm modellerinde yeni fiyat düzenlemesi...

Toyota fiyat listesini yeniden açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni zamlar gelmeye başlarken bazı modelin de fiyatı daha da düştüğü açıklandı. İşte ayrıntılar...

Toyota'dan yeni yıl fırsatı! Toyota Corolla Ocak 2024 fiyat listesini açıkladı...

Sıfır kilometre otomobillerin Ocak 2024 fiyatları yavaş yavaş belli olmaya başladığı kaydedildi. İşte Toyota Corolla için yeni fiyat listesi açıklandı. Haberin detayları...

Opel’de yılın son ayında, seçili modellerinde yeni fiyat listesi...

Opel 2023 senesinin son sıfır araç fiyat listesinde 74 bin Türk Lirası zam uygulandığı belirtildi. Açıklanan yeni fiyat listesinde model ve paketlere göre fiyat yükselişlerinde değişiklikler görülüyor. İşte 2023 model sıfır Opel modellerinin aralık ayı fiyat listesi….

Kia Sorento’nun yeni fiyatı açıklandı! Sorento’nun yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tüm modellerinin güncel fiyat listesini tek tek paylaşan Kia, son olarak, Sorento modelinin de yeni fiyatını paylaştı. Sorento’nun güncel fiyat listesine bakıldığında Kia’nın bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia Sportage modelinin yeni fiyatı belli oldu! Kampanya desteği geldi mi?

Kia, merakla beklenen Sportage  ve Sportage  Hibrit modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı. Bu kapsamda, Sportage’e kampanya desteğinin gelip gelmediği de merak konusu oldu.

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Fiat Fiorino'nun yeni fiyat listesini görenler inanamadı! Hem zam yok hem de indirim var!

En çok satan ticari araçlar arasında başı çeken Fiat Fiorino'nun yeni fiyat listesini görenler inanamadı. Fiat Fiorino'da bu ay hem zam yok hem de indirim var. İşte Fiat Fiorino Ekim 2023 fiyatları...

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Essenora yeni fiyat listesi Haberi

Essenora yeni fiyat listesi


İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan Essenora Evleri projesi Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Essenora Gaziosmanpaşa'da teslimler bu yıl Ekim'de yapılacak.


Essenora Evleri projesinde 758 adet daire, 12 ticari ünite ve 1 market bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerin yer aldığı Essenora Evleri projesinde fiyatlar 426 bin TL'den başlıyor.


20 bin metrekare alanda yükselen Essenora Evleri projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi ortak alanlar olacak.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 18 ay vadeli ya da 0,99'dan başlayan faizlerle banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor.



Essenora güncel fiyat listesi!


72-75 metrekare 1+1'ler 426 bin TL ile 465 bin TL,

86-118 metrekare 2+1'ler 509 bin TL ile 732 bin TL,

135-155 metrekare 3+1'ler 798 bin...