07 / 05 / 2024

Essex metruk saat kulesi

Essex metruk saat kulesi

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Osmancık Saat Kulesi Meydanı'ndaki metruk bina yıkıldı!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, metruk yapının yıkılmadan önce mülk sahiplerinin onayının alındığını belirterek “Saat Kulesi Meydanında çökme aşamasına gelmiş metruk bir yapı ekiplerimiz tarafından yıkılmıştır" dedi

Sakarya Park bugün saat 19.00’da açılıyor!

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, bugün saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Muratpaşa metruk yapılardan geçilmiyor!

56 mahallesiyle Antalya’nın en geniş alana ve en kalabalık nüfusa sahip ilçesi Muratpaşa’da onlarca metruk yapı bulunuyor. Metruk binaların en fazla olduğu mahallelerin başından gelen Sinan Mahallesi’nde vatandaşlar durumdan şikayet ediyor...

Konak'taki metruk binalar yıkılıyor!

Son beş ayda metruk durumdaki 16 binayı yıkan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son olarak Çimentepe Mahallesi 609 Sokak’taki terk edildiği için harabeye dönen iki katlı binayı yıktı.

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de, saat 4'te açılıyor!

Sur Yapı, açılışı 4 Eylül'de gerçekleştiriyor. Saat 16:00'cla başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30'da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek. Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekledi.

Enflasyon oranları 3 Eylül'de saat 10:00'da açıklanacak!

Konut kiralamalarında, ev sahibinin kiracısına yapacağı zam, ÜFE oranları kapsamında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor. Yeni enflasyon oranları 3 Eylül'de saat 10:00'da açıklanacak..

Mamak'taki metruk binalar yıkılıyor!

Mamak Belediyesi ekipleri ilçede görüntü kirliliğine neden olan, kimliği belirsiz kişilerce kötü amaçlı kullanılarak çevreyi ciddi derecede rahatsız eden yıkılmaya yüz tutmuş metruk binaları yıkıyor.

İzmir Saat Kulesi'nin çeşmelerinden su akmıyor!

Suları akmayan perişan çeşme İzmir Saat Kulesi'ndeki 12 çeşmenin hiçbirisinden su akmıyor. Serinlemek için muslukları çeviren turistler, su akmadığını görünce gülüşüyor ve şaşkına dönüyor.

Yanık merkezleri karayolu ile 2 saat mesafede olacak!

Sağlık Bakanlığı, ağır hastaların tedavi edileceği yanık merkezlerini ülke genelinde 29 bölgeyi kapsayacak şekilde yaygınlaştırarak, merkezlerin çevre illere karayolu ile en fazla 2 saat mesafede olmasını sağlayacak.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Sultan Makamı'ndaki evlerini dekore ettiriyor!

Kenan Doğulu - Beren Saat çifti, evlilik hayatını Çengelköy’de sürdürecek. Genç çift Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi’ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesindeki 3 katlı villada oturacak.

TOKİ danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de!

İdare Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Enflasyon oranları 4 Ağustos'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Meskenlerde yapılacak kira artış oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ÜFE oranları baz alınarak yapılıyor. Yeni enflasyon oranları 4 Ağustos'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Essex metruk saat kulesi Haberi

Essex metruk saat kulesi

Mike Thomas birkaç yıl önce metruk halde çürümeye bırakılmış beton bir su kulesini satın aldı.



İngiltere'nin Essex kentinde 1930 yılında inşa edilen su kulesi son derece bakımsız bir haldeydi.



Thomas'ın mimar kızı Elena bu su kulesini görenleri şaşıratacak lüks bir ev haline getirdi.



300 bin dolar harcanan ev için 2 yıl boyunca tadilat yapıldı.



Mimar Elena, terk edilmiş bir binadan lüks bir rezidansa dönüşen eve üç oda yaptı.



Elena babasının rahatlığı önplana koyan bir anlayışla dekore ettiği evde bir de toplantı salonu tasarladı.