05 / 05 / 2024

Essim Yalıtım ithalatı

Essim Yalıtım ithalatı

Sektöre adım atan Essim Yalıtım, küresel bir marka olmayı hedefliyor. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını hızlandıran şirket, iki yıl içinde de 15 milyon TL'lik yatırımla strafor ve polyester keçe üretimine başlamayı planlıyor...

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naime Sağ tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Berattin Dinç tarafından kuruldu. 

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Yavuz Aydın tarafından kuruldu. 

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Fidan imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün Avcılar'da kuruldu.

Yalıtım harcamaları gider olarak gösterilebilecek!

Torba Yasa Tasarısı'nda enerji tasarrufu amaçlı yapılan harcamaların gider olarak gösterilebilecek olmasını değerlendiren EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, tasarının enerji ithalatı için de önemli olduğunu vurguladı.

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoçöz İzolasyon Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Alper Sokak'ta kuruldu.

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, 4 Haziran'da Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde 30 bin TL sermaye ile kuruldu.

Isı yalıtımı için yapılacak harcamayla bina sahipleri kâr sağlıyor!

Türkiye 2013 yılında enerji ithalatına 56 milyar dolar harcarken, mevcut standartlara göre yapılacak ısı yalıtımıyla Ankara'da 100 metrekarelik bir dairenin cari açığın düşmesine bugünkü fiyatlarla yılda 340 dolar katkı sağladığı bildirildi.

Essim Yalıtım, üretimi ile Mısır'dan yapılan ithalatı önleyecek!

Sektöre adım atan Essim Yalıtım, küresel bir marka olmayı hedefliyor. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını hızlandıran şirket, iki yıl içinde de 15 milyon TL'lik yatırımla strafor ve polyester keçe üretimine başlamayı planlıyor...

Isı yalıtımı olmayan binaların ekonomiye maliyeti milyar dolarları buluyor!

Türkiye ekonomisinin en büyük sorunlarından biri enerji ithalatının yüksekliğiyken, ısı yalıtımı olmadığı için her yıl 10 milyar dolara yakın parayı kelimenin tam anlamıyla havaya savuruyoruz.

Essim Yalıtım ithalatı Haberi

Essim Yalıtım ithalatı

Mısır'dan membran ithalatını önlemek için sektöre adım atan Essim Yalıtım, küresel bir marka olmayı hedefliyor. Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını hızlandıran şirket, iki yıl içinde de 15 milyon TL'lik yatırımla strafor ve polyester keçe üretimine başlamayı planlıyor. 


Su yalıtım membranı alanında sektörün öncü markalarından olmak için yola çıkan Essim Yalıtım Su İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, ilk ihracatını Nijerya'ya yapmasının ardından ihracat çalışmalarını hızlandırdı. Şirketin gündeminde üretimin yarısını ihracata aktarmak yer alıyor. 


Essim Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cafer, membran üretiminde her türlü yapı tipi ve detayı konusunda çözümler sunduklarım dile getirdi. Cafer, "İmal ettiğimiz membranlar, cam tülü veya polyester keçe taşıyıcı ile yüksek oranda polimer katkısı üe modifiye edilmiş bitlimden üretiliyor. Ürünlerimizin tipi ve kalınlığı, yapı türüne, kullanılacak detaya ve iklim...