28 / 04 / 2024

Esta Beyoğlu proje alanı

Esta Beyoğlu proje alanı

Esta Beyoğlu projesi, İstanbul Beyoğlu-Dolapdere bölgesinde 41 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Benesta Beyoğlu ön talep topluyor! Yeni proje!

Toplam 245 adet konutun yer aldığı Benesta Beyoğlu projesi ön talep topluyor. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projede konutların yanı sıra 15 ofis ve 20 mağaza bulunuyor.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Ege Yapı Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ege Yapı Beyoğlu Hasköy'de yeni proje hayata geçirecek. 14 bin 54 metrekare arsa alanına sahip projenin önümüzdeki sene başlaması planlanıyor.

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Esta Beyoğlu Konutları satış ofisi!

Esta Beyoğlu Konutları 1+1'den 4+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor. Proje tek blokta toplam 245 daire, 14 adet ofis ve 20 adet ticari alandan oluşuyor...

Esta Beyoğlu Projesi satılık!

Esta Beyoğlu Projesi satılık konut seçeneklerinde 1+1'den 4+1 dublekse kadar alternatifler sunuluyor. Proje İstanbul Beyoğlu'da hayata geçiriliyor...

Esta Beyoğlu teslim tarihi!

Esta Beyoğlu teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta İnşaat Beyoğlu projesinde konut, ofis ve dükkanlar olacak...

Esta İnşaat Beyoğlu projesinin detayları belli oldu!

Esta İnşaat, İstanbul Beyoğlu'nda yapacağı projede 245 konut, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Esta Beyoğlu projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor...

Esta Beyoğlu proje alanı Haberi

Esta Beyoğlu proje alanı


Esta Construction tarafından inşa edilecek olan Esta Beyoğlu projesi, İstanbul Beyoğlu'na bağlı Dolapdere bölgesinde hayata geçirilecek.


Konut ve ticari alanlardan oluşan Esta Beyoğlu projesi 41 bin metrekare alanda yükselecek. Bilgi Üniversitesi'ne yakın konumda olan Esta Beyoğlu projesi, Burla-Seba Otel'in yanında kalıyor.


Esta Beyoğlu projesi Galatasaray Lisesi'ne 5 dakika, Taksim Meydanı'na 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.



Web: http://estacons.com/esta/beyoglu.html

Gülcihan...