18 / 05 / 2024

esta rusya projeleri

esta rusya projeleri

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Türk müteahhitlerin Rusya projeleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türk müteahhitlerin, Ocak-Şubat sürecinde yurt dışında 1 milyar 69 milyon 975 bin dolar bedelinde iş üstlendiği açıklandı. 

Rusya'da Kovid-19'la inşaat sektöründe ne değişti?

Rusya’da Kovid-19 salgını sonrası başlayan kriz ve kısıtlamalar, gayrimenkul yatırımcısı şirketlerinin yeni projeleri rafa kaldırmasına sebep oluyor. Alışveriş merkezi projelerinden vazgeçen bazı şirketler, konut inşaatına yöneldi.

Rusya'da inşaat sektörüne yeni konut dopingi!

Rusya'da devletin yıllık yüzde 6,5 faiz oranıyla konut kredisi desteği sunması ve hazır konut satışlarında rekor artış yaşanması inşaat şirketlerinin yeni projeleri hızlandırmasına sebep oldu. 

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Rusya’da konut projeleri azaldı!

Rusya’da inşaat sektöründe finansman modelinin değişmesinin ardından konut projelerinde düşüş yaşandı. 2020 yılında inşaat halinde olan konut projelerinin toplam alanının 107,5 milyon metrekare olduğu belirtildi.

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Rusya’nın dev projeleri için Türk müteahhitlere davet!

Türk yatırımcılar için Rusya’nın cazip bir ülke olduğunu söyleyen Rusya Ankara Büyükelçisi Aleksey Erkhov, “Türk şirketleri Rusya’nın ithalat hacmindeki paylarını artırmak istiyorsa sadece Moskova’da değil, ülkenin tüm bölgelerinde aktif şekilde yer almalıdır” dedi.

Mercedes'in Rusya'daki ilk fabrikası 3 Nisan'da açılıyor!

250 Milyon Euro yatırıma sahip Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından 18 ayda tamamamlan Mercedes Benz'in Rusya'daki ilk fabrikası Nisan ayının ilk haftasında açılıyor.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Rusya’ya yatırım atağı!

Rusya ile son dönemde gelişen siyasi ilişkiler Türk şirketlerinin de önünü açtı. ESTA, 100 milyon dolarlık fabrika işi alırken, Yıldızlar Entegre, ülkede dev bir tesis kuruyor. 

Krasnodar Arena’da Esta’nın imzası var!

2005 yılından bu yana önemli işlere imza atan Esta Construction'nın en çok sükse yapan projesi Rusya’daki Krasnodar Arena olarak biliniyor.

esta rusya projeleri Haberi

esta rusya projeleri

Rusya’nın en büyük AVM projeleri arasında yer alan SEC Aquarelle Pushkino, Türk inşaat ve müteahhitlik şirketi ESTA Construction imzası ile hizmete açıldı. Dünyaca ünlü Fransız perakende grubu Auchan’ın gayrimenkul geliştirme ve yönetim şirketi Ceetrus tarafından ESTA Construction’a emanet edilmilti. 120 milyon dolarlık projenin temeli 30 Mayıs 2017 tarihinde atılmıştı.

RUSYA’DAKİ DEV PROJELERE BİR YENİSİ EKLENDİ

ESTA Construction; Mercedes-Benz’in Rusya’daki ilk ve en büyük yatırımı olan SIRIUS araç fabrikası; dünyanın en akıllı ve teknolojik stadyumu olarak gösterilen Krasnodar Stadyumu ve Rusya’nın sıfırdan inşa edilen ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyan Saratov Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın ardından, SEC Aquarelle Pushkino AVM projesi ile bölgede fark yaratan imzalarına bir yenisini daha eklemiş oldu. 

Moskova’nın 35 kilometre kuzey doğusunda yer alan ve bölgenin en gelişmiş ve dinamik...