16 / 05 / 2024

Estate Station franchise

Estate Station franchise

Estate Station'dan emlak mezunlarına ücretsiz franchise hizmeti. Estate Station, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Estate Station Ceo'su Birol Polat " Gençler bir ülkenin omurgasıdır.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

1A Plus, franchise işletmelerini açmaya devam ediyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 10 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus, franchise işletmelerini farklı illerde açmaya devam ediyor.

MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen “MBA in Real Estate” programı bu yıl ilk mezunlarını verdi. Program 5. dönemine girerek (2016–2017) güz döneminde de devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

KasapDöner'den kadın girişimcilere franchise desteği!

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.

Yatırımcılara Euromaster’dan franchise fırsatı!

17 ülkede 2 bin 400’den fazla franchise noktasıyla Avrupa’nın yaygın dağıtım ağına sahip olan Euromaster, Türkiye’deki servis noktalarını artırma kararı aldı.

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi’nin 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ck Real Estate Company Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaya ile 9 Haziran!da Üsküdar’da kuruldu.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Estate Station franchise Haberi

Estate Station franchise

Estate Station, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Estate Station Ceo'su Birol Polat " Gençler bir ülkenin omurgasıdır. O yapıya dayanarak ileriye dönük hedefler, planlar, projeler üretilir ve yatırımlar yapılır. Biz de gençler ile birlikte yürütecekleri bu çalışmadan dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.  Estate Station olarak gençlerin fikirlerini ifade etmeleri ve bu fikirlere sahip çıkılmasını çok önemsediklerini belirten Polat, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını...